Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Comentarii
Religie
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 77661531
Sporurile profesorilor stau în votul consilierilor locali pentru buget

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ghita
la George Enescu directorul Gosu Gheorghe (PNL) a "blocat" de la sine putere fondul de premiere de 2%. PNL "ajuta" la indeplinirea gradului de nemultumire si din opozitie!
Autor: un cunoscator
sporuiile date personalului didactic sestabilesc prin lege si nici inrun caz u de cater consiliierii local deoarece banii vin de la bugetul de stat cu dest de salarii .in conditiile cind nu ajung fonduriile direcorul in calitate de ordonator tertiar de credite (asta in conditiile cind este infintat centru bugetar pe invatamint) poate hotarii reducerea unor premii asa cum sint cele din 2%
Autor: cineva
In unele comune ale judetului nici decontarea navetei nu se mai face. Cica datorita crizei, vor sa faca economie, sa nu mai primeasca profesorii banii, ca au prea multi, ce le mai trebuie si bani de naveta.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă