Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Sport
Administraţie
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Aniversări
Comentarii
Publicitate
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 69953894
Bărculeţ vrea ca poliţiştii de proximitate să fie un fel de moaşe comunale

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Aleluia
Asta vrea sa vina inspector general adjunct la invatamant. E paralele total cu sistemul, ce prostii poate sa emita!
Autor: Aldea
S-a dilit rău tipa. Probabil de dorul lui Conţac.
Autor: prof
Dna .prof.,se spune ;;dublate de fapte...'',nu ,,dedublate de fapte...''.In alta ordine de idei,de asta se intampla ce se intampla in scoli,pentru ca exista asemenea idei ,,democratice''chiar in randul cadrelor didactice.Doamna vrea sa fie un fel de ,,avocat al diavolului''si nu se gandeste ca un elev care face atatea absente,are toate sansele sa comita si fapte antisociale,din lipsa de supraveghere din partea scolii si prea mult timp liber.Stie dansa cate absente avea elevul care l-a batut pe profesorul din Saveni?
Autor: Pentru ALDEA
Nu s-a dilit, asa a fost din totdeauna iar acum da proba practica, public, de ce-i in stare ptr.I.S.J. Pasul urmator, sa aduca fantoma cuscrului PAPARA sa le tina elevilor curs de invatamint politic.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă