Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Sindicate
Umor
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 108358563
Senatorul Câmpanu îl face prost pe şeful CJ

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Manivelu
Domnul Cimpanu a mai folosit si in cazul colegului Turcanu cuvintul "prrost", pe care ulterior a incercat sa-l retraga. Acuma cu Tibuleac. Ce-o urma este treaba lor. Nu-i prima data cind Domnul (?) Cimpanu foloseste expresii de pe la marginea tirgului. Profesional, se spune ca este medic. Educational, pe unde s-o fi oprit?
Autor: xyz
Cata profunzime in filosofia d-lui.campanu !!!!! Altceva mai face? Sa-i mai spunem noi o vorba d-lui.campanu( trebuia cu C?), tot din cugetarile poporului: calul moare de drum lung si prostul de grija altuia.Sau, mai stiu una, si cica era geniu cel care a spus-o: "E usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune"... Parca asta i se potriveste cel mai bine :)
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă