Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Umor
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 75058798
Încă un director pe picior de plecare!

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: DESPRE CLUBUL DE LA ROMA (ITALIA)
Aici este nevoie de un concurs adevarat daca va fi schimbare. Nu e bine sa fie trambitat ba un neam ba altul de la sefii paridelor politice. Aici este o unitate cu peste 1.300 salariati si peste 1200 de suferinzi aflati in grija DGASPC. NU ESTE UN POST CALDUT SI NICI PREA BINE PLATIT. Are o sumedenie de probleme. Membrii CLUBULUI DE LA ROMA au recomandat pentru posturile de directori adeverati, cu peste 200 salariati, dar mai ales pentru postul de DIRECTOR la DGASPC Botosani urmatoarele conditii: -sa fie absolvent al unei facultati de lunga durata CURS DE ZI absolvita inainte de 1989, pentru a fi credibil si respectat de toata lumea; - sa fi indeplinit cel putin 5 ani functii de conducere; - sa indeplineasca conditiile impuse de LEGEA 188/1999 art. 50 si 51. ATENTIE ! NU MAI VEHICULATI NUME CA SI CUM S-AR FACE UN CADOU DIN PARTEA PARIDELOR, NU SE NUMESC PORTARII DIN UNITATI CI PRIMII OAMENI, CARE TREBUIE SA FIE CEI MAI BUNI SI PROFESIONAL SI MORAL NU CAMPIONI AI PROSTITUTIEI SAU HOTI
Autor: COSTESCU M
Cum este posibil sa fie puse in functia de DIRECTOR NUMAI FEMEI BOLNAVE??????????????????? Vezi cazul GEANINEI PINTILII fosta directoare de la DIRECTIA JUDETEANA DE DRUMURI SI PODURI unitate aflata tot in subordinea CJ botosani, DOMNISOARA sustinuta de d-l CONTAC pana la moarte, STIE EL SI MAI STIU SI ALTII DE CE. SA FIE AMENDATI DOCTORII CARE DAU CERTIFICATE MEDICALE LA PERSOANELE SCHIMBATE DIN FUNCTIE CARE SE IMBOLNAVESC SUBIT SI CHIAR SE PENSIONEZA. SA FIE PUSI DOCTORII SA LE PLATEASCA PENSIILE DE HANDICAPATI, ESTE O MARE BATAIE DE JOC NICI UN SFERT DIN PENSIONARII CU HANDICAP NU MERITA PENSIE. SA VEDETI DACA PUNETI UN DOCTOR SA PLATEASCA PENSIILE ACORDATE PE BOLI INVENTATE DE EI, DACA NU SE LECUIESC SA MAI FACA ASEMENEA COMPROMISURI. IN ACTUALA SITUATIE DE CRIZA MERITA O VERIFICARE LA SANGE A HANDICAPATILOR SI IMPUTAREA SUMELOR CELOR VINOVATI. SE DUCE PESTE 35% DIN FONDUL DE PENSII PE APA SAMBETEI IN BUZUNARELE FALSILOR HANDICAPATI SI A DOCTORILOR IRESPONSABILI.
Autor: tita
ANALFABETUL de Ţibuleac vorbeşte de coeficient de inteligenţă-RUŞINE
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă