Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123127152
Campanie pentru promovarea produselor locale, „Arată că-ţi pasă, cumpără de-acasă!”

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: ueeu
as putea spune , o initiativa foarte bune daca nu mi-ar sari in ochi cateva aspecte;consumatorii nu sunt bine organizati? , cosumatorii nu prea au bani dl presedinte cj si se vor uita inati la pret(mai ales in ac perioada) si vor cumpara doar produsele de care au nevoie(daca un produs e mai bun poate chiar mai scump si daca e fabricat in alta parte , consumatorul va uita cu siguranta de patriotismul local , pentru el sloganul va fi mai degraba arata ca iti pasa(adica sa-i pese de el , nu de altii) si fugi de-acasa , acolo unde iti poti castiga o bucata de paine.Sigur ca voi fi blamat acum dar nu e nici o problema , nu e prima data , poate prin politica propusa de d-na zarug imi vor fi bagate mintile in cap!
Autor: cine ne povăţuieşte.
Madam Zarug câtă impertinenţă!Se ştie că acum 20 de ani făcea cu spor o anumită politică,la revolta din 1989 a fugit bine şi acum continuă cu sfaturi pentru aşa zisa ,,prostime".Când o să văd aceşti ciocoi noi,plini de iniţiative,dând exemplu personal prin cumpărat maşini de producţie internă,case modeste făcute cu materiale autohtone,copiiilor făcând munci de simple pentru bani de buzunar şi alte gesturi de oameni cu bani şi funcţii obţinute pe merit ,mă voi încolona şi eu.Altfel ,mă consider un răzvrătit în contact cu aceste manipulări aproape trase la copie cu timpul în care Ceauşescu şi partidul lui ne îndemnau la aceleaşi lucruri ,iar ei o ţineau în petreceri.
Autor: ion
in afara de usturoiul de Copalau nu stiu un alt produs made in Botosani
Autor: 007
BUNĂ INIŢIATIVĂ,DAR CU O CONDIŢIE,SĂ SCADĂ UN PIC SI PROFITUL CELOR CARE PROPUN ACESTE MĂSURI PRIN SCĂDEREA PREŢULUI PENTRU BOTOŞĂNENI.Să profite şi căţeii şi dulăii.
Autor: un needucat
Îi promit lui madam Zarug ca needucat ce sunt că nu voi cumpăra produse de la firma sa, suntem sătui să tot fim educati de foşti educatori pcr-isti.
Autor: cmel
cata adunatura de pafaristi acolo in frunte cu incompetenta de afrasanei, ce sa zica asta, in afara de hau hau, asta stie de cand e ea in politica curvelor pesediste
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog