Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Pamflet
Remember
Caricaturi
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 70515531
Lăcaş de cult mistuit de flăcări în dimineaţa de 1 Aprilie

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Crestinul
Alături se ridică o nouă biserică. Cred că ar trebui stopată construcţia. Locul este blestemat şi nu este bun pentru biserică.
Autor: Un cunoscator
O parte dintre datele pubicate mai sus sunt ireala! Daca ve-ti verifica la ce ora au fost anuntati pompierii (ora 01.56) si la ce ora a fost solicitata ambulanta pentru ai transporta la spilat (0ra 2.11) ve-ti constata ca echipajele de pompieri au ajuns la locul interventie in maxim 4 minute si nu dupa JUMATATE DE ORA!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă