Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Religie
Publicitate
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 106092651
Protopopul Leonte a dat binecuvântare paşapoartelor biometrice

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Para
Dl.Lucian Leonte e de acord cu pasaportul biometric.Cum sa nu fie?Doar e MASON!!!!!.... Rusine pt.el. Si impune preotilor din subordinea lui sa ne explice noua,mirenilor, ce bine va fi cu pasaportul biometric.Halal protopop!???
Autor: eire
Mr Gaidur, da-mi exemple de tari care au pass biometric. ai vrut sa zici ca suntem a treia tara din 27 care vrem sa adoptam asta. In UE se poate merge cu CI, asa ca lasa-ti vrajeala. Cand n-o sa trebuie viza pt SUA atunci o sa ne facem. Nu mai debitati minciuni, suntem destui care traim in UE si stim adevarul. In irl lumea nici nu are CI ci doar pass ca al RO.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă