Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 106259818
Din zbaterile unui botoşănean: comerciant, poet, colecţionar şi inventator

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Inginer de inginer
Nea Caisa asta ba se lupta cu inginerii, ba le cere ajutorul. Sa se hotarasca. In alta ordinr de idei, poate sa se duca la vale cu tot cu conducta si placa de beton de la tramvai cu tot, in cazul unei alunecari de teren.

Apropos, eu cred ca el este inventatorul cestii cu maner pe stanga!

Autor: Sam
Ozonul este o molecula formata din trei atomi de oxigen, care se formeaza in conditii foarte speciale (de exemplu arc electric si citeva mii de grade). Deci, cu consum semnificativ de energie electrica. Odata formata, molecula de ozon este foarte instabila si fie reactioneaza cu orice material vine in contact, fie se descompune singura rezultind o molecula de oxigen stabila si un radical foarte reactiv.In plus, ozonul nu poate fi stocat, ci se foloseste imediat ce e produs (din aer sau din oxigen pur). Asadar, ca chestia cu "palaria cu ozon" e o prostie "sclipitoare"; ceva despre care nenea ala nu stie ce vorbeste.
Autor: qw
Nea Sam!, s-au făcut pe vremuri la Electrocontact niște dispozitive electronice numite Ionizatoare, o variantă era pe baterii, pentru auto. Probabil să se fi gândit la o adaptare a acestui dispozitiv, zic probabil, nu am de unde ști ce gândea el. Treaba cu conducta de apă la o alunecare mai mare de teren nu ține.
Autor: Simpatic
Sunteti rai si ne meritam soarta daca nu vedem aici cazul unui om ceva mai deosebit dar nu criticabil ci care merita simpatie.Lasati criticile pentru cei rai nu pentru poeti.
Autor: Inginer de inginer
Pai nea Caisa asta se crede mai tare ca un inginer. Eu de aia l-am criticat. Cu poeziile n-am nimic. Sa ramana in visarea lui si sa ne lase pe noi tehnicienii sa ne ocupam de lucrurile concrete.

Soarta ti-o meriti tu, cel care confunzi sula cu prefectura, adica poezia cu ingineria.

Sa fii iubit!

Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă