Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Religie
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7694 lei
1 USD = 4.4000 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 73774938
Cultura judeţului dată pe mâna unei cântăreţe de muzică populară

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: trombon
dl hutu dar matale cum a-i ajuns pe aceasta functie, ce nu erau alti mai buni,ce nu tot politic a-i fost sustinut.ce iti pare rau dupa salariu.opinia mea este una logica,la cat a cantat cornelia in campania electorala merita acest post pe o perioada de timp.ce tu a-i stiut toate de la inceput.ori tu ori ea, vorba aceea ca tot ca primaru semnati.
Autor: gica
Danut Hutu! Cine e asta! A dat concurs la Oxford pentru ocuparea postului! Bine ca va mai mirati de fiecare data cand va schimba ca parca voi ati ajuns acolo prin alte mijloace nu tot...politice. Frumos....cica nu ar mai fi plecat de acolo.... da ce i s-a lipit scaunul de fund?

Autor: colega
Normal...rodeai la os Dane pana la pensie. Sa inteleg din articol ca te-ai considera un intelectual rasat?!!? Ai uitat ca si tu ai locul altora? Te plangi ca o muiere...macar sa fi avut demnitatea sa te retragi cu demnitate, cu demisie.
Autor: functionar de cariera
Analizati si alte unitati si o sa vadeti "parasutisti" care nu au nimic comun cu domeniul , dar au sustinere politica. Asta e tara , astia ne sunt conducatorii, traim in Romania sec 19, perioada fanariota! Au impartit functiile pe principiul una la psd una la pdl. Nimeni nu s-a intrebat unde se regasesc profesionistii fara culoare politica aflati in functii de conducere.
Autor: pentru danut
Sigur ca ai dreptate!insa e cam ca in bancul ala cu rabinul....inafara de studii iti mai trebuie si moralitate!Iar tu ai ajuns directoras coordonator pe la o scoala de tara(asta a functia care ai avut-o,de ce nu o pomenesti?)lingand talpile celor de la PSD,si dandu-te neam cu Cozmanca,nelipsind in calitate de aplaudac de la nici o manifestare la care participat vreun lider pesedist de la Bucuresti.Dupa care ai sarit ca un veritabil profesor de istorie plin de moralitate in barca penelista dupa un ciolan bun de ros.
Autor: Vanghelie,Becalii et Co.
Jenant!A pune in Judetul lui Eminescu, Iorga sau Luchian "sef" peste cultura o cantareata de muzica populara(cu ce studii universitare??) este de fapt un act de iresponsabilitate din partea sefilor locali ai P.S.D.Daca la manifestarile culturale viitoare vor veni ca invitai un Manolescu,Buzura sau Patapievici acest "reprezentant" al culturii botosanene ar trebui "ascuns sub pres"!Aceasta numire arata o data mai mult adevarata "fata" a vietii culturale din Botosani!Prin acest act se dovedeste ca P.S.D.-ul si-a pierdut si ultimul dram de bun simt politic,necesar totusi...!(Dar parca celelalte partide mai au acest dram?)
Autor: Ingineru
Cornelia Ciobanu are popularitate in acest judet si nu numai ... si speram ca va face mai multa treaba decat fostul director.Ce a facut fostul director pt judetul Botosani pana in prezent? A excelat pe undeva? Sa argumenteze prin activitate daca vrea sa iasa in fata ... D-zeu sa ajute pe doamna Cornelia sperand ca va face ceva bun la conducerea acestei institutii
Autor: Realistul
Oameni buni, pe ce lume trăiţi? Cornelia asta n-a făcut nimic deosebit în viaţăă, în afară de a cânta. Şef la Cultură nu înseamnă să cânte. Trebuie să ştie ce va face cu monumentele istorice, cu clădirile de patrimoniu, cum valorificarea tradiţiilor, trebuie să vorbească la anumite evenimente culturale, trebuie să cunoască personalităţile judeţului, trebuie să ştie cum poate aduce bani pe programe europene. În afară de a cânta la nunţi, fata asta n-are habar de nimic. Chiar aste zile am ajuns, să fie dat Eminescu pe mâba unei cântăreţe de rezonanţă locală, carew cântă la ordinul politicienilor?
Autor: Trandafirul galben
Jigodiile din PSD şi-au arătat încă odată incompetenţa şi indiferenţa faţă de cultura judeţului. Au pus un şef pe măsura culturii lui Macaleţ şi Vîzdoagă.
Autor: ING
Realistu ciocu mic ca noi suntem la putere :))
Autor: Trandafirul rosu
Trandafirule galben esti un PD-L cumva? :)) si pentru altii ciocu mic ca noi suntem la putere :))PSD ii pentru om ca albina pentru pom
Autor: dan cocias
Eu o cunosc pe stimabila d-na Ciobanu si pot spune ca este o femeie minunata. In ceea ce priveste politica, ce pot sa spun, nu dau doi bani pe ea. Sa speram ca d-na Ciobanu va face multe lucruri bune pe parcursul acestui mandat, pentru oraselul nostru. hai pa si v-am pupat :)
Autor: dina
Hutu asta duhnea a balegar cand era director pe la tara si mai venea pe la oras(probabil nu descoperise apa ,sapunul,detergentul si pasta de dinti),acum e mare specialist in cultura!mi-e greata!
Autor: e jale!
Ne facem de ras!

Mai avem un bondar ”pe la cultura”, care numai ”pufaie” si isi ia concediu medical sau pleaca in spital cand sunt actiuni importante (targul mestesugarilor).Asta ce face? de ce mai sta in zona culturii, caci din gura lui numai prostii iese?! Brunii din Centrul Istoric ne reprezinta si ne apasa in cultura.

Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă