Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Sport
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Gastronomie
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 68884878
Hingherii de maşini de la HSR au ridicat abuziv maşina unui magistrat

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: titirca
este foarte simplu raspunsul,,semiprimarul,ghita
Autor: Anonim
Daca VRETI NEAPARAT sa aflati, puteti!
Autor: corectie
Conform tichetului autoturismul nu a fost parcat la 9.54. Atunci a expirat perioada de timp pentru care judecatorul a platit. Pe tichetul emis de parcomat este trecuta ora la care perioada pentru care ai platit expira.
Autor: Judecatorul
Vorbesti pe nas "mai omule", aia este ora la care expira timpul de parcare. Ce ma revolta este faptul ca scrii asa de frumos, cand este vorba de don judecator, daca era un om de rand nu te bagai. Toti suntem egali sub cer, uitate in groapa unde ne zac oasele si spune care este judecatorul si care este muncitorul. Sunteti niste ratati aserviti puterilor...
Autor: GASCANUL
HOTIE LA DRUMUL MARE.

SUNT SIGUR CA NU VETI REZOLVA NIMIC,

AS VREA FERMITATE LA POLITISTII COMUNITARI LA HOTII SI SAMSARII DIN PIATA LA SCANDALURILE NOCTURNE.

URBAN SERV AR PUTEA REZOLVA RIDICAREA MASINILOR PARCATE NEREGULAMENTAR IAR PROFITUL SA FIE FOLOSIT LA CURATENIA ORASULUI.

AR TREBUI PROCEDAT CA LA RADARELE FIXE ALE PRIMARILOR - ADICA REZILIAT CONTRACTUL.

Autor: GASCANUL
HOTEI LEGALIZATA.

SUNT SIGUR CA NU VETI REZOLVA NIMIC.

Autor: cetatean
Cred ca a venit timpul sa aflam ca firma este a pdlistilor flutur si gheorghita prin interpusi. Nu se poate ca oameni platiti din banii publici si pusi sa faca ordine sa incalce legea. Il rugam pe dl judecator sa ii dea in judecata iar completul sa pronunte cea mai severa pedeapsa, cu inchisoarea daca este posibil. Oare acest oras este condus de oameni incapabili ? Sa mergem stimati cetateni la prima sedinta de consiliu local sa-i cerem primarului ales sa justifice aceste ilegalitati pe care cu onoare le patroneaza. Am incredere in profesionalismul dlui Rotundu care va afla cine sunt cu adevarat acesti patroni ai firmei de incurcat circulatia si ale cui slugi sunt politistii comunitari.
Autor: PARERE
Mai mare rusinea ca un prefect ,un primar,un secretar de primarie nu au observat pina acum ca Hotarirea Consiliului Local contravine flagrant disp. art.117 din OUG 195/2002 si art.216 din Regulamentul de aplicare.Acesta este rezultatul elaborarii legislatiei fara informarea cetatenilor,fara discutii publice etc.Ce este de facut?La justitie,sa vedeti cum se va cistiga precum problema cu radarele comunale.
Autor: BOBO
Daca domn' judecator a patit asa, noi, oamenii de rand care nu stim legile,ce sa mai spunem sau sa facem???Totusi, pt mine, asa, ce nu era in regula de l-au ''saltat''? Care au fost argumentele?
Autor: cetatean
Dar ei de ce stau la panda langa semnul de oprire interzisa? Hotilor. Ciuciu va va mai vota cineva. Fluturasule pregatestete ca va veni Tibuleac
Autor: trecator
DACA D-LUI JUDECATOR I S-A INTAMPLAT ASA CEVA ATUNCI NOI PLEBEA,MURITORII DE RAND AVEM TOATE SANSELE SA NE UMFLE DIN MERS CAND TRECEM PRIN ACEL LOC. HALAL TARA
Autor: topor
Aici,în cazul ăsta ,au stat la pândă şi au aplicat amenda,că suntem o ţară de pândaci,dar se ridică maşini de pe anumite străzi fără nici o amenajare a trotuarelor ,pentru că maşina a parcat cu o roată pe acel aşa zis trotuar.Aleile respective nu permit parcarea de maşini pe ambele părţi,pentru că nu se mai poate cicula din lipsă de spaţiu.Semnalizare cu parcare pe o parte nu este şi uite aşa această caracatiţă flămândă de bani îşi umple conturile.
Autor: X-ulescu
Fost judecator, acum pensionar pe bani multi si avocat, "restul e cancan". (punct)
Autor: Nelu
Si daca va uitati in ultimele hotarari de consiliu local o sa vedeti cum, in loc sa darime garajele construite ilegal pe domeniul public si sa faca locuri de parcare mai multe, primarul si consiliul hotaraste intrarea lor in legalitate consfintind asfel legalizare abuzurilor acolo unde intervine sfanta spaga.

In ceea ce priveste a cui e firma, primarul numeste zvonurile ca "folclor" dar ele sunt pur adevar. Ce nu stie primarul dar sunt sigur ca se asteapta la asta, e ca majoritatea angajatilor din primarie sunt nemultumiti de atitudinea de mosieri a primarului si semiprimarului si vorbesc deschis de cine e in spatele afacerilor mai tot timpul si cu oricine intreaba.

Autor: vali
Legea e pentru toti ce daca e judecator?

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă