Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8026 lei
1 USD = 4.4462 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 73908286
Botoşani, primul pe ţară la spaţiul verde

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Bobi
Nenea primaruu...zi-le la specialistii lu' matale ca habar n-au cum se calculeaza chestia asta! Nu poti sa aaduni padurile si terenul arabil din extravilan si sa spui ca acestea fac parte din spatiul verde al orasului. Sa mai ceteasca si ei ca ne rad si curcile.Daca n-ai fost intr-un oras european cu 26 de metri de spatii verzi pe cap de locuitor, fa un efort pe banii primariei...si apoi fa diferenta!Da degeaba vorbesc...astia inca nu s-au dezvatat de raportari tipic comuniste...mai avem de asteptat.
Autor: padurar
domnisoara reporter faceti un reportaj in zona directiei silvice si expuneti in presa rezultatul,adica edilitari,prin avizul lor, au distrus o oaza de verdeata si in loc a aparut un motel,ceva spalatorii,etc.aveti curajul sa spuneti verde in fata.....
Autor: apolitic
Nimeni,inaintea lui Flutur,nu s-a agitat sa schimbe aspectul orasului!Inlocuiti-l (daca sinteti cu singe pe instalatii),si aratati ca puteti face mai mult!PUNCT.
Autor: Waikiki surfer
La primaria municipiului Botosani, mandatul 2012-2016 va reveni tot lui Catalin Flutur. De ce ? 1. Luati la rand toti primarii pe care i-a avut BT din 90 si pana azi, apoi comparati ce a facut fiecare (admitand ca fiecare a facut totusi ceva), in raport cu ce a facut Flutur. 2. Faceti o evaluare obiectiva a posibililor candidati la alegerile din 2012 pentru primaria BT. Vi se pare ca se profileaza vreun contracandidat pe masura ? 3. Administratia este un domeniu de activitate complex si se invata in ani, mai ales atunci cand e vorba de primarul unui oras cu peste 100 mii locuitori. Ne-am putea oare permite sa inlocuim un om cu experienta si rezultate evidente cu un nestiutor obligat sa ia totul de la zero ? 4. Nu sunt deloc de nebagat in seama abilitatile personale ale lui Flutur, referitoare la capacitatea de a stabili o orientare strategica bine definita si de a o impune prin forta argumentelor unei echipe din care nu lipsesc oamenii valorosi.
Autor: eco
Dle Flutur ai pus la socoteala si copacii pe care i-ai taiat anul asta din fata Centrului Juridic (vis a vis de Romarta)? Era nevoie sa tai 7 magnolii si paulonii pentru a face parcare ptr avocatii centrului? Agentia de Mediu sa ia masuri.
Autor: dan
Curios..."cineva"stie ca Flutur v-a fi reales...Nu te inseli cumva amice?Eu cred ca da.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă