Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Sport
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Reportaje
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 68453123
Un cor dumnezeiesc, într-un spaţiu feeric

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: observator
Ca politicienii nu au onorat invitatia parintelui staret intelegem,se duc acolo de unde mai pica ceva voturi si de unde poate avea ceva capital politic( mitomani si circari),dar cati reporteri a-ti vazut de la alte publicatii,domnule Rotundu, cred ca nici unul,de ce; pai acestor oameni circul si evenimentele negative sunt in prim plan si nu acest eveniment. Asa ca ce mai putem spune, clasa politica si parte din media sunt cam de acceasi a "balantei".
Autor: un cititor
Ma asteptam ca acest articol sa nu fie scris de o persoana ca d-l ROTUNDU care vine de fiecare data sa ne reaminteasca de trecutul nostru istoric de familia BALSENILOR cu schitul, biserica Radeni si cele din FLAMINZI ..etc si ca o gazda daca am putea spune acest articol sa vina din partea BPF.Din pacate trebuia sa-mi dau seama ca acest gen de articole nu prezinta interes pentru BPF ci mai exact asa cum a intuit"observator" slava sefilor iubiti si circ adversarilor politici si cum luni a fost o zi plina pentru circ si circoteala linistea sufletuli,biserica ,istoria ramin pentru cei "slabi "
Autor: Observator II
Nu-i Rotundu dus de multe ori la biserică, ci mai mult pe la masonerie, dar şi când se duce, scrie frumos. Bravos, masonule!
Autor: Dan
Frumos comentariu si surprinzator in acelasi timp....O manastire superba localizata intr-o zona extrem de pitoreasca cu un potential turistic imens!Sper ca domnul Rotundu sa deschida ochii si sa descopere calea, adevarul si viata care duc spre Dumnezeu prin Biserica lui Hristos si in niciu caz prin masonerie sau alt gen de organizatii secrete, conspirationiste care au ca obiectiv instaurarea noii ordini mondiale si a lui Antihrist. Asa incat, draga domnule Rotundu, pentru dumneavoastra am scris acest mic comentariu, nu ca ofensa sau judecata , ci tocmai pentru o eventuala renastere in Hristos. Cu rugamintea de a medita la cele scrise, Dan
Autor: Ghelmazian
Nu văd nici o legătură între acest articol şi masoni. Doar dacă unii comentează ca să-şi dea importanţă că ştiu ceva despre masonerie. Despre masonerie nu ştie nimeni nimic. Nici măcar masonii de pe la noi, care-s masoni numai cu numele.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă