Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Sport
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Important
Caricaturi
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123142429
Editorial Cine-i la rând?

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: Nostradamus
Cum poate un presedinte al unei tari, pe care ar trebui sa o respecte, sa faca o afirmatie de genul:

"Scoala, şcoala românească scoate tâmpiţi"

E ceva absolut incredibil.Singura explicatie plauzibila ar fi demisia.

Nota:Circumstante atenuante pot fi acceptate doar in cazul in care individul in cauza, va recunoaste public, ca in prealabil s-a privit in oglinda si s-a recunoscut ca fiind absolvent a respectivei scoali . Eventual o alta scuza poatesa fie acea ca sa referit la cineva din familie, care din intimplare tocmai ar vrea sa reprezinte Romania in Parlamentul European.

PS:Vedeti domnilor profesori ce se intimpla cind lasti tot felul de presedinti sa absolve scoala pe baza de carnet de partid.

Autor: Un cetatean
Preşedintele trebuie să păzească pe cei ce sunt în preajma lor să fure, să facă afaceri, să pretindă numai drepturi uitând că au şi obligaţii etc,etc. Modelul asta de preşedinte a apus domnule cititor în stele cum te recomanzi!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog