Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123124812
Bac fără camere video, liber la copiat

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: DIN SISTEM
Era de aşteptat să nu se poată pune în practică o aşa iniţiativă. Vă miraţi că părinţii strâng bani? La câţi bani au tot dat de-a lungul anilor de şcoală ai copiilor pentru fel de fel de FONDURI (cu care ar fi trebuit să vină ministerul), suma cu care, se presupune că, se cotizează este modică. Dragi cititori, ştiţi că la sfârşitul anului şcolar directorii le-au „poruncit” diriginţilor să mobilizeze părinţii pentru a se face curăţenie în clase? Cred că nu şi-au mai permis să mai emită şi alte porunci. Toate problemele învăţământului trebuie să le rezolve profesorii cerşind de la părinţi?! Până când? Doamna Ciofu ştie cine suportă, în realitate, igienizarea şcolilor?
Autor: intrebare
de ce nu ia presa initiativa sa filmeze proba de educatie fizicaca acolo stiti ce aranjamente se fac!
Autor: parinte
Bai netotilor nu ati vrea sa va dati cu parerea de mamicile voastre?????....
Autor: pentru parinte
ai cumva o loaza de copil care a frecat berbunca si acum vrea note mari?d-le Rotundu mergeti la liceul economic si filmati proba de educatie fizica!
Autor: Mioara
Chiar da,domnule Rotundu,sa mearga cate un reporter de-al ziarului dvs, asa ca simplu spectator la aceste probe sau sa asiste la discutiile elevilor la iesirile din salile de examinare(mai ales dupa proba scrisa)Va veti minuna de ce veti putea auzi-nu trebuie sa publicati ci asa sa va faceti o parere!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog