Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Sănătate
Sport
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 75031497
Dorohoienii se declară învinşi de criză

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: AUREL
DOMNULE PRIMAR!Problemele Dvs.nu constau in a da mancare dorohoienilor,aveti o liota de angajati care se ocupa cu aspectele sociale acolo, se fac cereri de pentru ajutoare.Dvs.luati Dorohoiul la picor si cinsti cu onorata prezenta anumite locuri lasate de izbeliste,am sa ma refer la zona Olinescu.Gradina de vara:S-au pus pavele doar la intrare in rest ca-n lumea a III a.Existau ronduri de flori si culmea trandafiri, acun se insista mult pe iarba,odata de mult cand nu eram europeni axistau banci,acum suntem invitati sa privim la marea realizare "parc de joaca dea-n picoarelea probabil sa evitam hemoroizii;Parc posta;O pate din locuitorii de pe Aleea Pinului o data de mult pana anu veni la conducerea urbeioaqmeni destepti beneficiam de o alee printre blocuri ce facea corespondenta co str,Olinescu alee obturata de un director de la Sc.5 cu sabge in instalatie iar in momentul de fata doreste sa o acapareze facand-o curte de scoala .
Autor: Aurel
continuare;Iar noi astia mici platitori de taxe si impozite ne vedem obligati sa face 1 km. pentru a ajunge la vechiul complex,posta,politie.Am mai avea o posibilitate prin parc,dar cand ploua aleela sunt desfundate precum ogoarele toamna iar a trece pe acolo"atentie exclusa plimbarea" o poti face ca in conditiile lumii a III a.Aceatea sant pentru dvs.mici probleme dar pentru noi sunt vitale.Plecati-va onorabila frunte asupra acestor nevoi ca sa simtim ca aexiatati.
Autor: roman
D-le primar mai trimiteti la munca si la tara ca este ce lucra suficient , 24 ore din 24 -daca nu ar trebui sa mai si doarma taranul ar munci si noaptea cata treaba este la tara. Stau la piatra,la pavaj si asteapta o minune dumnezeiasca sa le cada in gura?

E usor sa stai degeaba si sa ceri de la altii- LA MUNCA - NU LA INTINS MANA

Autor: Tuca
Are dreptate Aurel. Treaba primarului nu este sa-i asculte pe cei care n/au darul muncii si pe care fostul primar Gherasim i-a obisnuit cu pomeni din banul public. Treaba primarului este pe teren, sa vada cum trebuie gospodarit orasul. Numai ca Alexandrescu este conducator de moda veche. Sta la birou si asteapta indicatii de sus, ca pe vremurile comuniste. Numai gura-i de el. A fost ales primar, dar a inselat sperantele dorohoienilor. Asta e!
Autor: laur
domnule primar vreau sa va intreb cum va ajuta deputatul Dolineaschi caruia i-ati facut campanie si noi am votat ca idiotul asta numara cafetierele in parlament si-n cur il doare dupa ce ne-a luat voturile, macar Contac v-a dat bani multi sa va platiti lucrarile si l-ati tradat ca un tradator de rand dupa ce a investit incredere in dvs. si v-a sustinut sa ajungeti primar, cum e bine cu AfrSANEI SI mACALETI LA FURAT IN PSD?
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă