Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Umor
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 76814718
De cinzeci de bani regrete

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: Anonim
Si totusi, obsedanta intrebare pusa de-a lungul timpului de numerosi botosaneni:

PE CAND PARCOMATE SI IN FATA MAGAZIULUI XANDOR ?

Sau macar sa se spuna daca firma Xandor plateste, asa cum numerosi botosaneni, platesc o taxa anuala de parcare pentru locurile ocupate.

Autor: parcari
cum nu intelege domnul primar tot asa nu inteleg nici eu de ce nu se pot face abonamente pentru parcari eu lucrez la o firma si am zilnic mai multe opriri in zona centrala platesc parcarea dar ceia ce nu stie domnul primar este ca aceste bonuri nu sint fiscale si eu nu pot deconta zilnic sotind din buzunaru propriu costul parcarii.Sper sa se sesizeze organele abilitate daca nu sint mina in mina cu acestia si inchid ochii la evaziune.
Autor: observator
cu ce v-a amenintat musiu gheorghita de v-ati schimbat atitudinea?
Autor: eu
in fata la xandor sunt acum parcomate iar firma xandor pentru cele 6 locuri de parcare concesionate plateste 8400 lei anual. Nu cred ca este cineva protejat in orasul asta fara sa respecte legile, si pina la urma asa este normal sa se intample.
Autor: tot eu
nu se puteau face abonamente pentru ca era un proiect de modificare a hotararilor de consiliu local. Chiar zilele trecute s-au aprobat niste tarife estimative pentru parcari iar din cursul saptamanii viitoare se vor si elibera abonamente pentru toate parcarile cu plata din municipiu. Ce trebuie insistat si trebuie sa stie lumea este ca intre orele 19 si 07 dimineata parcarile sun GRATIS si nu le ridica nimeni masina. Asta pentru riverani si pentru cei care mai circula seara. In sfarsit este civilizatie si in Botosani si gasim si noi locuri de parcare la piete, in zonele centrale, etc. si putem sa circulam si noi fara sa facem jumatate de ora de la piata in primaverii asa cum se intampla acum jumatate de an. FELICITARI
Autor: xx
Unde sunt locuri de parcare la piata???ati innebunit??Locatarii din zona vin acasa si stau cate o ora sa se elibereze un loc sa poata parca masina!!faceti ceva si pentru piata mare ca asa ceva nu se poate....
Autor: un locuitor din bl eminescu
nu am nimic cu respectarea legii si civilizarea soferilor ,dar verificti cite masini stau pe trotuar de nu mai poti iesi din curte nu mai potti merge pe trotuar cu un carucior cu copil .uitativa ziua in preajma teraselor de pe bulevard si vedeti daca se poate circula pe trotuar.astept si aici niste masuri
Autor: locatar bloc BRD
Băieţii de la firmă ,nu singuri,împreună cu poliţişti comunitari plătiţi de noi,pândesc locurile capcană şi ridică maşini.Domnul primar a redus locurile de parcare în această zonă aglomerată,exemplu parcare din faţa halei de carne.De ce a construit în parcare magazine inutile?Cine are interes ca o parcare să fie ocupată în această zonă cu asemenea constructii??Presa ar trebui să întrebe ,că pe noi nu ne bagă nimeni în seamă până la alegeri.Vine omul civilizat la piaţă,vrea să plătească o parcare de o jumate de oră şi locurile sunt ocupate cu bărăci pentru zdrenţe.
Autor: cia
Decit sa-i pupati dosul d-lui primar mai bine l-ati intreba citi bani ajung la primarie ssi ce se face cu ei!
Autor: ptr cia
De pupat dosul primarului te ocupi tu si altii ca tine caci probabil nu ai masina si mergi calare pe bicicleta din dotare....lingaule.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă