Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Horoscop
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 81752652
Cum funcţionează mafia din Sănătate

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: ANGAJAT SANATATE
D-nule Rotundu sunteti foate corect si aveti curajul sa scrieti lucruri adevarate pe care si ceilalti jurnalisti le stiu dar probabil se tem de mafia cu relatii.

Este adevarat ca in sistemul sanitar este o mafie de ani de zile si nu poate promova un specialist bun la Botosani daca nu e cu pile , bani si prieten cu Pirvu.

Autor: medic
Este adevarat ca in sistemul sanitar este o caracatita de ani buni si nimeni nu o poate starpi, dar atat timp cat conu Pirvu e la DSP nu se poate face nimic.

Nici coana Cifu nu este necunoscatoare de cauza lucrand chiar pe aceiasi mana cu conu Pirvu, cu talenul lui de pupicurist a cucerit-o.

Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă