Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Caricaturi
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 77914181
Instruire pentru prevenirea malpraxisului

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Eremia
Medicii stomatologi ar trebui instruiti dar in special cabinetele moldovenilor Frunze & ...Te duci cu o problema dentara si ei te nenorocesc infectandu-te cu virusul B, C... Dupa ce ca te nenorocesc, iti distrug familia nu au nici un fel de responsabilitate(nici macar nu ai o chitanta pentru a demonstra ca ai trecut vreodata pe la ei). O alta problema este ca dupa ce Sistemul de sanatate din Romania te-a infectat(toate cabinetele sunt avizate de Ministerul Sanatatii) pentru aprobarea dosarului cu Interferon si Ribavirina trebuie sa treaca ani de zile. Cu alte cuvinte iti mai da un picior in fund pentru a te termina cu totul.Pentru ati cumpara aceasta medicamentatie trebuie sa scoti din buzunarul propriu 4750 Ron/luna.Bine ca sunt bani pentru ai cheltui aiurea, ca trebui chipurile cheltuiti, dar pentru asa ceva nu exista.Sistemul te lasa sa mori. Nu exista nici un fel de controale sau daca sunt se inteleg ei.Ei lucreaza fara manusi in continuare si sterg frezele cu banalul spirt.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă