Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 92437128
Termica intenţionează să ne lase fără apă caldă

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: bobo
Bai fratilor nu va mai luati dupa handicapatul de Butnaru, este un excroc. Termica nu mai vrea sa mai umple buzunarele unor asemenea bombalai tip Butnaru, ci vrea sa va dea apa calda la un pret fara sa adaugam si salariul de zeci de milioane a lui Butnaru si acolitilor lui! Asa ca incheiati acele contracte. Nu aveti nevoie de adaosuri in plus la facturarea apei calde.
Autor: oracol
termica va excroca locatarii la fel cum face si apa grup nimeni nu tine cu noi platitorii.
Autor: yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
sant si eu curios de fapt ce se ascunde in spatele acestor noi ,asa zise noi contracte???oaRE NU ESTE O CAPCANA PENTRU POPULATIE???AM SA MERG SI EU LA ASOCIATIE SI AM SA CITESC ACEST CONTRACT PENTRUCA NICIODATA IN ISTORIA ACESTEI GUVERNARI NIMENI NU SA GANDIT SI LA BINELE SI CONFORTUL NOSTRU ,AL POPULATIEII SI NU CRED IN ACESTE NOI CONTRACTE PANA NU IL VOI CITI .DOMNULE DIACONU???SA NU NE DATI APA CALDA si la iarna caldura pentru-ca si asa sant scumpe,tinetile pentru voi iar botosanenii se vor obisnui si cu aceste conditii,dar in schimb voi nu veti mai exista ca partid politic in acest judet.incet si sigur dup[a cate vedem din partea alesilor mai putem suporta putin pana la alegeri iar dupa alegeri domnu diaconu se va putea intoarce la vechea lui meserie pe la nunti.
Autor: eire
ameninta? si pierd locatarii dar pierde si termica. plus subventiile. de fapt asociatiile de locatari nu-si au rostul. decat sa-ti ia bani pt curatenia in cartier desi platim ca orsicare si taxa de salubrizare.

Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă