Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Reportaje
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 87415393
La Botoşani, Băsescu i-a furat lui Tăriceanu laurii victoriei

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: cititir
Greţos, domnu* Rotundu! Nu sunt un fan al actualei guvernari si nici a lui Băse, dar textul matale este greţos. Oricine are cât de cât oareşce informaţii despre proiectele europene şi despre modul în care au decurs întâmplările în vara anului trecut îşi dă seama ce text angajat aţi scris. Dar nu e nici o noutate, aţi fost şi rămâneţi un angajat. Proiectele europene nu le-a adus guv Tăriceanu ci ai noştri, cei locali. Iar banii pentru sinistraţi s-au dat de către fostul guv, dar, îmtreb eu, la ce i-a folosit? Băse era în funcţie anul trecut, şi mi-aduc aminte că a ţinut aproape de sinistraţi.Şi de Tăriceanu ca să aibă grijă cum gestionează inundaţiile. Deci, lăsa-ţi-o în fasole! De-aia de-a mâncat Tăriceanu "atotfăcătorul".

Autor: Rotundu
Proiectele le-au adus ai noştri, dar au avut bani pentru cota parte la proiect. Acum primăriile n-au bani nici pentru salarii, nu pentru a participa la proiecte. Câte proiecte s-au aprobat în aceste opt luni ale anului 2009 pentru judeţul Botoşani, în afara celor obţinute de primarul Flutur, care a lucrat pe cont propriu? Când n-aveţi argumente, veniţi cu textul răsuflat de "articole angajate". Tu câte articole ai plătit la Jurnalul ca să falsifici adevărul? Îţi spun eu: nici unul. Roagă-te la Dumnezeu să câştige Băsescu alegerile din toamnă, că altfel vei fi iarăşi ce-ai fost. Şi nu mai posta comentarii în timpul cât eşti plătit din banii publici. Comentează de la calculatorul de acasă.
Autor: topor
Nu vă mai inflamaţi că toţi s-o apă şi-un pământ.Nu au în cap decât alegeri,cum să ne afume cu vorbe goale şi cum să revină s-au să rămână la ciolan.Presa cântă şi ea după cum este finanţată şi mai rar pentru interesele populaţiei care o citeşte.Noi ,cei mulţi şi deşteptaţi,ne dăm seama de cacialmale.
Autor: Mihnea Gheorghidiu
Ionele draga, iti scriu de pe calculatorul de acasa citeva chestii pe care le-am constatat de-a lungul timpului.

1. Interesul poarta fesul (valabil si pt. dumneata si pt cel de mai sus). In acest context vreau sa-ti reamintesc modalitatile diametral opuse in care il tratai pe F.T.(anul trecut era Mesia, acum e Iuda)

2. Nu mor caii cind vor ciinii (valabil pentru pechinezii care se simt mari numai cind sint legati de lesa partidului sau pentru javrele care ar dori tot raul din lume altora , in schimbul unui degetar de bine pentru ei)

3. Minti ca o gazeta americana de mult nu mai este etalonul sau unitatea de masura a minciunii...

Gazetele romanesti mint in proportie de 60 % sau, ma rog, spun adevarul in proportie de 40%.

4. Bate fierul cit e cald. Daca a inceput sa se raceasca, bati degeaba. Asa se intimpla si in presa. Daca nu esti convingator din primul articol, poti vorbi la bec dupa, nimeni nu mai crede in ce scrii. In proportie de 90 % asa se intimpla azi cu toata presa romana

Autor: Un taran
Oricum domnule Rotundu se vede de la o posta ca ai ceva cu Basescu.Prea multa ironie.Mai revizuiti-va tonul domnule Rotundu si atunci vei fi si crezut.Dar ce sa mai spun,nici dumneata nu crezi in ceea ce spui.Prea frumos despre liberali,dar vorba ceea "despre morti numai de bine"
Autor: Alice
De ce nu comentaţi fondul problemei? Rotundu are dreptate. Băsescu şi Boc acuză liberalii că n-au făcut nimic, dar se laudă cu realizările lor căci PDL n-are nimic cu ce se lăuda. Trece criza, iar ei nici acum n-au stabilit ce măsuri vor lua.
Autor: Criticul
Domnule Rotundu, fiţi obiectiv. La realizările liebralilor au contribuit şi cei din PSD, aşa cum contribuie acum din plin la nerealizările PDL.
Autor: Gigel
Nu mai comentaţi nasol că şi Rotundu va introduce cenzura ca Georgică la Monitorul.
Autor: andu
Da, bai, voi cei multi si destepti ati votat de am ajuns unde am ajuns. Probabil, vina apartine desteptaciunii. Nu va este rusine sa mai deschideti gurile! Traiesc dintr-un salariu de mizerie dupa ani de facultate facuti atunci cand trebuia si cum trebuia. Nu sunt vreun parvenit intelectual care sa mai am si pretentia ca sunt si destept. Rusine sa-mi zici tu mie ca vaca impunge!
Autor: andu
Scuze topor! Am citit in graba mesajul. Sunt se acord cu tine.

Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă