Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Sport
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ultima oră
Umor
Mondene
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123195871
Conţac, scos cu poliţia din conferinţa PSD!

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: titi
imi pare rau ca nu am fost acolo sa vad cand l-au scos cu forta din sala..tare faza.
Autor: Cielito Lindo
Prin luari de pozitie mai vechi sau mai noi ni se reveleaza, atat la centru, cat si la Botosani, un trend de-a dreptul grotesc, promovat de alde Geoana si Vanghelie, Marcu si Rotaru. Fiecare al doilea urmeaza a trece, mai devreme sau mai tarziu, pe primul loc. Ei stiu asta si au rabdare. Doar, bine pregatiti cum sunt, detin solutia tuturor problemelor, iar solutia, evident, e una social-democrata. Cat despre marii lideri care ii papusaresc, acestia aproba si sunt multumiti de insectarul lor. Cum de s-a ajuns pana aici si incotro se indreapta lucrurile? Evident, spre groapa de gunoi. O fi cea din Bucecea sau cea din Dorohoi ? La urma urmei, directivele imbacsite ale Bruxelles-ului sunt pentru fraieri.
Autor: observator
liderii de partide(dar si cei din diverse functii)fac lucruri bune si greseli,pacat e ca atunci cind trebuie sa plece nu stiu cei din jur sa le multumeasca si nici ei sa plece fara balamuc...PSD(contac),PNL(cimpanu),PNG (ciustea),PC (lozneanu) au obtinut la un moment dat procente mai mari sau mai mici pe care nu le vor obtine filialele acestor partide (pe plan local)prea repede...Faptul ca sala a aplaudat prezenta lui contac arata ca multi gindesc ca mine ,PSD nu-si revine prea repede....
Autor: Teo
In PSD inca se mai face politica dupa ureche si dupa cit de mare este functia spre care se tinteste.

Cu oameni ca Rotaru R. care vine din urma se pare ca in curind nu va mai vorbi nimeni de acest partid decit pe la colturi.

In afara de marea masa de pensionari care i-au ramas fideli inca din 1990 lui Iliescu altceva nu vad.

Autor: yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
INTRADEVAR,pdsr-ul fara Contac NU ARE NICI O VALOARE ,ACEST NECHITA din Iasi sa-si vada de orasul lui ,Contac este singurul politician din botosani cu coloana vertebrala.Domnule Contac ,la urmatoarele alegeri pentru primaria orasului candidati si dvs pentru-ca actualul primar asi bate joc de acest oras si de locuitorii lui ,vedem ce fac cu parcarile orasul;ui,cu apa ,fac tot felul de legi numai impotruiva noastra al BOTOSANENILOR,DACA VETI CANDIDA LA ACEASTA FUNCTIE AVETI SANSE NUMAI DACA NE VETI ARATA SCRIS NEGRU PE ALB CA VETI DESFIINTA ABUZURILE CELOR DE LA RIDICAT MASINI,VETI ANULA DECIZIA CELOR DE LA apa prin care vor sa ne fure ,VETI REDA ACTUALUL TEREN BOTOSANENILOR UNDE SE AFLA vechiul strand din parc,noi botosaneni santem de acord s-al refaceti pentru-ca este tot pentru oras ,si atunci cand veti vrea sa dati legi importante pentru populatie ,atunci noi vrem sa se faca REFERENDUM,SA NE DAM SAU NU DEACORD CU RESPECTIVA LEGE ,DECI BOTOSANENII VOR INTR-UN CUVAND ,JOS ABUZURURLE
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog