Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 93992414
Memorialul Ipoteşti a pierdut o finanţare japoneză de 250 mii euro

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Manivelu
Legaturile D-lui Codreanu cu cultura sint cam aceleasi ca ale D-nei Zarug cu social-democratia. Nici macar tangentiale, cu certitudine doar conjuncturale. Chiar daca si unul si cealalta, au niste ani de scoala iar in politica se lupta pentru binele poporului... Ma duc sa iau o felie de lamiie...
Autor: scârbit
Tocmai Zarug şi Codreanu vorbesc de ilegalităţi, mai sunt oameni care ştiu cum au fost realizate averile lor. Astăzi nu valoarea profesională contează, doar lăcomia şi nesimţirea unor indivizi care se cred Dumnezei în prostia lor. Datorită unor asemenea specimene ca cei doi trăim astăzi într-o sărăcie cruntă, indivizii nu se mai pot opri, li s-a întunecat mintea de tot au impresia că numai ce gândesc ei este valabil, iar ceilalţi nu sunt decât o masă de manevră pentru a le aduce lor bunăstarea. Lăcomia şi prostia mână în mână.
Autor: Incultul
Măi oameni buni (dacă mai sunteţi oameni), nu vă bateţi pentru acest ciolan şi mai şi gândiţi! Nu vă este frică şi ruşine de intelectualii din toată lumea? Acest post, se impune, trebuie să fie ocupat de un cetăţean care are şi ceva cultură în cap, şi ceva noţiuni despre literatura română şi cea universală, şi ceva cultură generală. Politica românească actuală a adus la toate şefiile monştrii, incapabili şi nespecialişti în toate domeniile. Nu vă e ruşine să trâmbiţaţi că Ceauşescu era cizmar? Oricum, un cizmar care avea "sfătuitori" oameni capabili în toate domeniileşi nu ca acum când sfătuitorii sunt cu diplome pe bani şi-s mai slabi ca cizmarii din acele vremuri!
Autor: N-am uitat
Ăştia doi cu origni sănătoase pe vremea conuniştilor ,continuă prin ,,metode specifice" să mai disrugă câte ceva ,din ce a rămas nefurat de tagma lor.În 1989 căutau o gaură să se ascundă de oamenii revoltaţi şi acum muşcă democratic.Domnule Rotundu ,publicaţi sv-ul lor glorios,că poate li se mai tocesc dinţii.
Autor: cunoscator
acest proiect e o mare pierdere ptr Memorial,ptr Botosani...si prt LUCEAFARUL nostru...Ar trebui sa se vada exact de ce au renuntat japonezii si daca ua brenuntat din acest motiv ,,scandal politic"sa raspunda vinovatii...Rusine ptr ideia din timpul scandalului :nu putem trai cu cultura...
Autor: O muncitoare
Cel fel de social-democrată este Zarug, care ne exploatează munca şi-şi bate joc de noi, ne desconsideră şi ne tratează ca pe nişte animale, ea fiind cea din rasa superioară? O să să aflaţi adevăruri groaznice despre ce se petrece la Serconf, după ce pramatia asta nu va mai fi director. Ea se declară social-democrată, dar nu ne lasă să avem sindicatul nostru.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă