Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Mediu
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 69898274
Director de şcoală după chipul şi asemănarea conduceri IŞJ Botoşani

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: PROFESOR
Sa se revina la Scoli cu Pj,pentru calitate si nu cantitate.NU POATE un director coordona7- 8scoli fiecare cu probleme caracteristice.S-A DORIT POLITIZAREA SI INTRIGA IN SCOLI. CUVINTE....ECHIPA,PLAN MANAGERIAL,CALITATE,DECIZII, INLOCUITE CU HAOS, CEARTA, CHIUL,ORE NEFACUTE,SUPERFICIALITATE
Autor: mazarin
Eminenta cenusie este aceasta "Frasana", cu origini in zona Saveniului care a propulsat suficienti oameni ai psd pe criterii politice in functii de conducere. Enacache la scoala , sotul etern la consultanta agricola, pe la directia Agricola alt savinean , Adascalitei...prietenii domniei sale!
Autor: ana
interesant articol,pacat de copiii din Epureni.ei nu s vinovati de prostia politicienilor.bravo primarului ca a atras fonduri pentru constructia scolii, pacat ca nu se termina...poate prin articolul asta , poate se simbilizeaza si cei de la putere sa acorde nsite bani pentru terminare.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă