Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Sport
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Reportaje
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123127649
Ada Macovei, hulită chiar din interiorul PDL

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: Nenorocita de macurvei
Inca o data se vede cine a fost si ce a insemnat macurvei pentru invatamantul botosanean: o demolatoare neavenita, insetata de putere, sprijinita de buhai, fara nici o treaba cu scoala, fara sa aiba macar o promotie de elevi carora sa le fi fost profesor.
Autor: un profesor
Masurile fostului inspector general au urmarit in primul rand eficientizarea sistemului . Prea multe scoli si scolite, prea multi directori si directorasi. Apoi, doi directori ce si-au pierdut functia a echivalat cu un cadru didactic ce a putut fi pastrat in sistem. Sa nu uitam si acest aspect al problemei!!!!!!Asa ca personal eu apreciez ceea ce a incercat sa faca doamna Macovei!!!!!
Autor: ion cel prost
As dori ca "un profesor" sa mearga la Mihalaseni (nu-l conosc pe primar),sa vada cu ochii lui situatia elevilor din comuna.
Autor: lute
Negrescu face filosofie. Altcineva stia sa rezolve problemele...
Autor: UN PARINTE
As vrea sa vad daca"un profesor" ar putea face naveta km pe zi,fara mijloc de transport. Imediat sar in sus acei profesori navetisti carora nu le este decontata naveta. Dar la bietii cpii nu va ganditi? Scoli cu elevi putini au existat dintotdeauna,dar acum le si desfiintam,ce ne mai trebuie carte, sa fim multi(votanti) si prosti (usor de manipulat.Asa ca nu prea cred ca esti cadru didactic,iar daca esti ar trebui sa-ti fie rusine.
Autor: om
Cu 3.65 la titularizare nu poti avea catedra rezervata chiar daca esti nevasta de primar. Cat despre domnul primar, nu este inginer este unul cu liceu facut la Trusesti ca viticultor. Nici nu stie in ce an este la facultate. Huuuuuuu mincinosilor.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog