Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Fapt divers
Învăţământ
Sport
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 89291100
Ada Macovei s-a încăierat cu Mihaela Huncă

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: :)
Intarata-le, drace !
Autor: un cetatean
Pentru cei ce lucreaza in invatamant este suficient timp dupa program pentru a face politica!!! Chestia cu concediile medicale este notorie la psd - vezi directoerii demisi ce s-au imbolnavit subit -, ceea ce demonstreaza ca este un partid ....bolnav!!!!!! Cum sa dam tara pe mana exponentului unui partid de bolnavi?!?!?
Autor: un cititor
Bre, da sunteti culmea! Dupa ce ca saraca doamna si-a riscat sanatatea pentru a fi alaturi de Ge oana, dand dovada de spirit de sacrificiu, voi o infierati asa crunt? Si a facut asta pe propria ei raspundere,domnilor, da se poate? Pe unde mai vedeti raspundere in ziua de azi?
Autor: un admirator
Sunt amandoua doua dulci domnite. De ce tre sa se certe tocmai ele care sunt si cele mai frumoase din inspectorat?
Autor: cucu
Toata atmosfera este tensionata de disperarea parvenitilor, maco, carmo, neresco, si lingaii politruci, care vad ca zilele lor sunt numarate.

Mai bibe plecati o luna macar, sa vedeti ce economie de spgi s-ar face si treba ar merge perfect. Fireste daca prefecul, buhaianu, futurica nu au a interveni...

Autor: urgenta medicala
are aceeasi boala ca si Razvan Rotaru care in concediul medical face campanie electorala si participa la mitingurile lui Geoana ?

cine verifica concediile medicale sau au fost date tot de doctorii psd-isti ???

Autor: carcoticiu'
Concediu medical inseamna obligativitatea repausului LA PAT. Daca pacientul/angajatul nu respecta aceasta indicatie, respectiv nu este la domiciliu in perioada concediului medical, atunci angajatorul anuleaza respectiva zi de concediu medical si se considera absenta nemotivata. Medicul poate fi tras la raspundere doar de o comisie medicala care sa aprecieze obligativitatea sau neobligativitatea repausului la pat pentru respectivul caz/problema medicala.
Autor: RAZVAN ROTARU
in concediul medical directorasii eliminati de pe functii nu stau la pat , ci sunt gasiti pe la partid -PSD, pe la intruniri electorale, la afisat benere , la agenti economici dupa sponsorizari, tinind ocupate posturile prin aceste zile de medical !!!
Autor: COLEGUL PSD
TIN DE SCAUNUL DE DIRECTOR PINA LA ALEGERI PRIN ACESTE CONCEDII MEDICALE ...

CU COMPETENTA NU DAU PE-AFARA , ASA CA PROST SA FIU SA I-AU LA CUNOSTINTA ORDINUL DE DEMITERE DIN OCT. 2009....

SALARIU FARA SA MUNCESC ESTE ASIGURAT, CASA DE SANATATE ESTE OBLIGATA SA-MI PLATEASCA CONCEDIUL MEDICAL , ASA CA VORBITI LA BEC IMPREUNA CU ZIARISTII

Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă