Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Religie
Caricaturi
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 76785500
Opinii divergente în Consiliul Local Flămânzi Ruşinos, tocmai profesorii se opun cinstirii memoriei înaintaşilor

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: un taran
Cadrele didactice de la Grupul scolar din N.Balcescu,ar fi bine sa mai studieze istoria localitatii,sa cunoasca pe cei care au plecatsi sau remarcat in straini.Dar personal cred ca putin ii intereseaza cum se va numi institutia la care lucreaza,avind in vedere ca majoritatea nu sint fii ai localitatii.Doamnele directoare au o parere proprie pe care o pun in circa subalternilor.Se stie ca de cind primarul a incercat sa promoveze acest nume ele au fost totdeauna inpotriva, ba lau si discutat in institutie in mod negativ,invocind faptul ca DUmitru Iov ar fi rus.Personal cred ca ar trebui sa ne mindrim cu cei care dea lungul vietii au contribuit la a ne face localitatea cunoscuta in lume,si sa lasam orgoliile politice deoparte.
Autor: Flamanzeanul
E rusinos ceea ce descrieti ca s-a intamplat in CL si atitudinea celebrelor directoare fata de incercarea de redenumire a liceului din ,,N Balcescu,, nume cu rezonanta nationala dar fara nici un fel de rezonanta locala, in ,,DUMITRU IOV,, cea mai pregnanta personalitate, printre singurele dealtfel, data de localitatea unde este situata institutia de invatamant!!! Poate se doreste redenumirea liceului cu numele actualei directoare adjuncte?!?!...zic si eu ca omul simplu si mai putin priceput in ale politicii!!!!!
Autor: un cetatean
Iar incearca Pitorac asta cu oamenii lui sa schimbe ceva, fie si in mentalitatea unor cadre didactice, si-i gata razboiul!!! Ba ca-i alba , ba ca-i neagra, ba ca de ce nu-i gri si asa poate, poate il facem sa renunte!!! Intr-adevar conservatorismul este direct proportional cu gradul de instructie dar, a considera o actiune de repunere pe treptele cuvenite a adevaratelor valorilor locale ca ceva ce nu-si are rostul este mare....neintelectualitate!!!!!!!
Autor: nedumeritul
Este regretabil faptul ca oameni, care daca nu se remarca pe plan profesional, reusesc in politica numai prin demagogie ajung sa decida intr-o comunitate. De fapt ei sunt policalificatii, ramasite regretabile ale unui sistem pe care de 20 de ani nu reusim sa-i inlaturam. Oameni care, ajunsi acolo unde nu le este locul, se pricep la toate: de la agricultura la invatamant, de la economie la stiinta si arta. Nu denigrati oamenii scolii, unii chiar sunt profesionisti si au demonstrat asta de-a lungul anilor. Daca la un moment dat ati urat scoala si oamenii ei din motive personale, nu este cazul ca acum sa generalizati acest fapt. Viata unei scoli este foarte complexa, cel mai bine o stiu cei din interiorul ei. In ultimii ani a devenit si mai complexa prin interventia politicului in interiorul scolii, dar intervenind si diferitele conflicte personale stimulate din afara. Ce a facut primarul din Flamanzi pentru aceasta scoala in afara de stimularea calomniilor fata de profesorii din scoala?
Autor: revine nedumeritul
Primarul din Flamanzi mai face ceva: de cativa ani "lupta" in stil propriu sa schimbe numele scolii. Propun sa i se dea numele PITORAC CONSTANTIN, care este o personalitate marcanta a localitatii, cu realizari deosebite, pe toate planurile, asa cum ii sta bine unui policalificat. Astfel, orgoliul ii rste satisfacut pe deplin. Dar sa nu uite de datoria morala pe care o are fata de profesorii care i-au fost alaturi in unele momente dificile.
Autor: damocles
AM CITIT ATENT ARTICOLUL PREZENTAT CU MARE ATENTIE SI GINDUL M-A DUS REPEDE LA STUDIILE CELOR CE SE CRED ATOTSTIUTORI DIN 17 CONSILIERI 5 SINT CU STUDII SUPERIOARE IAR CEILALTI CU STUDII MEDII IN FRUNTE CU PRIMARUL.ACESTIA SINT CEI CARE VOR SA SCHIMBE DENUMIREA SCOLILOR.RUSINE DOMNILOR ANALFABETI VA RECOMAND SA VA GINDITI CINE SINTETI SI APOI SA RIDICATI MINA LA ORICE PROIECT AL CONSILULUI LOCAL.
Autor: dobitocul
Unele cadre didactice de la N.Balcescu in frunte cu adjuncta,care nu este altceva decit un vataf,ar trebui sa-si vada de treaba si sa nu se gindeasca la numele institutiei la care lucreaza.Chiar daca primarul nu este policalificat totusi este in masura sa deosebeasca un profesionst de un betiv.Mai stie sa deosebeasca inginerii care in loc sa se apuce de lucruri pentru care sau pregatit si pentru care statul romin a cheltuit o groaza de bani sau pripasit prin invatamint si nu numai ca nu produc nimic dar mai si strica niste copii.Ce usor este sa dai lectii,mai greu este sa produci ceva,sa construiesti,sa inovezi,sa conduci bine si nu sa zbieri la copii si profesori si sa ameniti ca faci una sau alta.Rusine sa ne fie celor care in lumea asta nu am facut ceva de folos omenirii ci neam facut ca facem si neam batut cu pumnul in piept siam facut numai la W.C.care nici macar pe ala nu l-am facut.
Autor: ION
Întrebat fiind cum întelege gîndirea, în formă pură sau în exemple, Nae Ionescu a răspuns: exemplele au fost lăsate de Dumnezeu pe pămînt pentru ca ideile să fie sesizate senzorial si de prosti.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă