Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 68438966
Sever Voinescu vrea ca PDL să se numească Partidul Popular

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: sim
propun sa-si schimbe nu mele in PDR ( partidul demagog roman sau demagogilor) ii caracterizeaza si au rezolvat problema si cu ideologia poitica a partidului adica cand pe stanga cand pe dreapta dupa vremuri si dupa nevoile din buzunarul lor
Autor: yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Lupii vor sa-si schimbe parul dar naravul!!!!!!!!!Voi vreti sa va schimbati denumirea din cauza saraciei pe care l-ati provocat in Rom,ania ,,,ati distrus totul in calea voastra iar acum vreti sa va ascundeti dupa o alta masca .?????????degeaba pentru-ca oamenii ,populatia tarii si-au invatat lectia si nu o sa va uite la alegeri.
Autor: OM
Parcă acest partid era membru al Internaţionalei Socialiste! Curvele politice au dat-o la întors? Popularii europeni îi vor primi pentru că au nevoie de nişte voturi în forurile continentale dar vor fi trataţi mereu cu sictir! Au văzut şi conducătorii Europei ce pot face parlamentarii "populari" din România! Cred că le ajung EBA şi GIGI BECALI pentru a-şi forma o părere despre calităţile intelectuale-şi nu numai-ale socialiştilor populari cu veleităţi liberale provenitori din ţinuturile carpato-danubiano-pontice!!!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă