Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 68391249
Peste 60 de magistraţi nu vor mai avea pensii nesimţite

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Anonim
Fraier cine crede!

"Anularea" partii "nesimtite" a unor pensionari este o perdea de fum care incetoseaza privirile analistilor din media!

In locul lor, as accepta aceasta gogorita fara sa ii mai dau atentie si as vorbi exclusiv despre scopurile meschine ale acestei legi si a majoritatii parlamentare :

1."Ruperea" legaturii dintre punctul de pensie si salariul mediu brut

2. Marirea varstei de pensionare, in absoluta neconcordanta cu durata medie de viata in romania.

Iar pe parlamentarii din opozitie care, chipurile, sunt revoltati de aceste masuri, NU-I CREDETI !

Nu uitati ca atunci cand s-au "copt" aceaste modificari, ERAU LA GUVERNARE ( ma refer la psd).

Cine era ministru` muncii atunci si propovaduia la TV noul mod de calcul al punctului de pensie (chipurile impus de FMI!!!) Nu cumva un anumit tovaras Sarbu ??? Dupa ce ii salivau glandele sa intre la guvernare cu PDL din partea PSD, l-ati auzind, ca social democrat de frunte impotriva acestor prevederi ??? Nu !!!

Autor: observatorul
Mare adevar ai grait,mai ales cu punctul 1 si 2!!! Dar din pacate lumea este atat de fraiera in zilele noastre ca a ajuns sa creada orice i se promite si orice i se spune.Alea 5 milioane si ceva de pensionari chiar cred ,dupa cate am vazut la T.V. ca guvernul se preocupa cum sa faca dreptate sociala in acest domeniu si sa -i aduca cu picioarele pe pamant pe cei vreo 200 de mii cu pensii ,,nesimtite'',dar din care ,de fapt,numai vreo 15% vor avea de suferit oaresce daune materiale.Dar ca sa faca treaba asta,trebuie vezi Doamne,sa recalculeze toate pensiile,pana la ultimul amarat.De ce nu le recalculeaza numai pe cele ,,nesimtite'',nu se intreaba nimeni!Iar din moment ce punctul de pensie nu va mai avea ca baza de calcul salariul mediu brut pe economie,ci doar inflatia,pe care au ei grija sa o calculeze cat mai mica[3-4 procente ,cum s-a afirmat aseara de catre ministrul muncii]pensiile nu vor mai creste decat cu cateva zeci de lei,iar prapastia dintre salarii si pensii va deveni uriasa.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă