Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sport
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Religie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 71036949
Guvernul Boc declanşează operaţiunea de decimare a bolnavilor

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: OM
Nu mai este mult până când, nu numai bolnavilor cronici, românilor li se va recomanda cianura şi arsenicul! Trai şi acordeoane în România!!! Şi se mai miră cineva de ce fug românii de ţara lor şi de ce unora dintre conaţionalii noştri le este ruşine pentru faptul că sunt români??? Aceşti bolnavi care ne conduc şi-au propus (nu ştiu dacă prin programul de guvernare) să rămână numai ei în ţinuturile locuite cândva de aproape 23 milioane de oameni!!!
Autor: yyyyyyyy
Boc delanseaza operatiunea de decimare al bolnavilor ,,,,,,,,,,,,el vrea sa autorizeze si culturile modificate genetic pe pamanturile Romaniei,,,,,,,,,,,,de fapt acest guvern pe langa faptul ca se dovedesc a fi incompetenti in a mai guverna ,,,,,,,,ei se dovedesc a fi si OTRAVA SOCIETATII ROMANESTI.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă