Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sport
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Religie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 78357969
Agenţii Fiscului american au urmărit un patron pentru o datorie de 4 cenţi

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: OM
Mari "proşti" şi americanii ăştia!!! Auzi, pentru 4 cenţi să facă atâta tam-tam! Ai dracului americani, se călăuzesc după nişte principii pe care le urmăresc pe toate palierele vieţii sociale şi indiferent de rangul politic, uman, economic şi social al celui care are curajul să nu se supună regulilor stabilite de societate!!! Oare de aceea să mergem noi din lac în puţ(ă)? Că nu se respectă nimic în ţara asta? Cine dintre americani are curajul să-i dea unui funcţionar al statului un pachet de ţigări sau o pungă de cafea??? Ce păţeşte cel care încearcă aşa ceva? Cum mama lui Şeitan nu luăm noi de la alţii ceea ce este bun??? Oare şi la americani, dacă preşedintele este originar de pe coasta de vest, staful acestuia face naveta din vestul în estul ţării???
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă