Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Religie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 68399567
Alte veşti triste pentru asiguraţii la sănătate şi pacienţi

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: OM
Există o scăpare şi din această situaţie! Guvernanţii să scornească o altă epidemie-eventual să se cheme "Ciuma lui Boc" şi-prin curăţenia care se va face în depozitele de detergenţi-doctorul Medalion (sau cum l-o fi chemând) să facă un vaccin. Detergentul trebuie dizolvat în apă cu mâl care se găseşte pe toate drumurile, autostrăzile, şoselele, uliţele şi potecile României!!! Costul vaccinului trebuie neapărat să fie de 40-50 de euro/porţia. Primii supuşi "salvării" vor fi bolnavii cronici şi apoi, în ordinea programului stabilit de către guvern împreună cu societăţile de pompe funebre, ceilalţi cetăţeni care nu vor să îngenuncheze şi să accepte cu bună ştiinţă dictatura!!! Şi de la această lege vor fi exceptaţi, normal, oamenii care-întâmplător!-iubesc la nebunie o anumită culoare!!!
Autor: Gabor
Rusine sa va fie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eliberati retete care nu sunt acoperite in sensul ca nu gasesti Interferon pe piata.Voi 'Medicii' a-ti terminat multe familii din cauza neglijentei voastre, iar cand ajungi la CASA este un adevarat infern.Desfiintati procentul de la sanatate si atunci sa va vad eu ce "Mari" medici sunteti. La voi este numai titulatura in rest la majoritatea nimic. Nu stiu daca pe piata o sa ramana 5% din voi.

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă