Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Religie
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 111165494
Scumpirea medicamentelor este o certitudine, nu un zvon

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: OM
Am împrumutat bani de 6-7 ori mai mult decât a împrumutat Ceauşescu. Şi? Pentru ce? Chipurile pentru a întări moneda naţională! Care este finalul? Scumpiri peste scumpiri. Normal, pentru că pe şmecherii care au furat aproape tot din ţara asta şi continuă să facă ceea ce ştiu ei să facă mai bine, nu-i afectează lipsurile! La fel suportă criza (păstrând proporţiile) madam Udrea şi cu ţaţa Profira care a întors pământul cu sapa 'jde ani la rând? Nu se putea să treacă sărbătorile pascale fără să li se dea cetăţenilor acestei ţări măcar câte două liguri de stricnină!!! Să le tihnească aceste sărbători celor de sus aşa cum le tihneşte şi pensionarilor, şi persoanelor cu nevoi speciale, şi bugetarilor, şi însoţitorilor de persoane cu dizabilităţi!!! Cum trăiesc cei care nu fură, domnilor guvernanţi??? Ruşine să vă fie, nenorociţilor!!!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă