Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 76590031
Stii unde se duc de fapt banii?

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: OM
Articolul nu se referă la marea majoritate a românilor!!! Văd că revin unele "lozinci". "Consumaţi peşte oceanic şi apă cu clor! De nimica nu te-mpiedici, de nimica nu ţi-e dor!" Unii oameni vor înţelege că sunt îndemnaţi să-şi cumpere maşini de carton-Trabant, să locuiască în colibe, eventual-bordeie, fără utilităţi. Toată mobila să constea într-o masă, patru scaune cu câte trei picioare şi un pat de scânduri! Mi se pare că autorul articolului a uitat că suntem în mileniul al III-lea, mi se pare că nu-şi dă seama că oamenii vor confort, iar la români funcţionează încă bine invidia! Oricum, aproape toţi care vor citi acest articol se vor gândi la proverbul cu câinele care moare de drum lung şi la prostul care face acelaşi lucru de grija altuia!
Autor: gicu
Corect, articolul se referă la malagambiştii care câștigă banii prin ne-muncă, cum îi câștigă așa îi și cheltuie, indiferent cum câștigi banul puțină inteligență în modul de al cheltui nu strică.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă