Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7556 lei
1 USD = 4.2732 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 71443605
Stii unde se duc de fapt banii?

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: OM
Articolul nu se referă la marea majoritate a românilor!!! Văd că revin unele "lozinci". "Consumaţi peşte oceanic şi apă cu clor! De nimica nu te-mpiedici, de nimica nu ţi-e dor!" Unii oameni vor înţelege că sunt îndemnaţi să-şi cumpere maşini de carton-Trabant, să locuiască în colibe, eventual-bordeie, fără utilităţi. Toată mobila să constea într-o masă, patru scaune cu câte trei picioare şi un pat de scânduri! Mi se pare că autorul articolului a uitat că suntem în mileniul al III-lea, mi se pare că nu-şi dă seama că oamenii vor confort, iar la români funcţionează încă bine invidia! Oricum, aproape toţi care vor citi acest articol se vor gândi la proverbul cu câinele care moare de drum lung şi la prostul care face acelaşi lucru de grija altuia!
Autor: gicu
Corect, articolul se referă la malagambiştii care câștigă banii prin ne-muncă, cum îi câștigă așa îi și cheltuie, indiferent cum câștigi banul puțină inteligență în modul de al cheltui nu strică.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă