Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Sănătate
Sport
Administraţie
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Religie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 76712256
Primarul Flutur a pus Parchetul să ia urma banilor dispăruţi în mod misterios

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: emil
DOMNUL PRIMAR ESTE PRINCIPALUL VINOVAT PENTRU LUCRĂRILE DIN BULEVARD.LA O LUCRARE AŞA DE MARE NU A FOST ODATA IN VERIFICARE SĂ VADĂ CE FEL DE MUNCITORI LUCREAZA. BULEVARDUL LA LUCRAT CU ZILIERI CARE ERAU PLATIŢI LA SFARŞITUL PROGRAMULUI CU 10 LEI ZIUA.RUŞINE MARE LA AŞA O LUCRARE DE MARE ŞI SCUMPĂ SĂ NU FIE VERIFICATĂ DE AUTORITĂŢI. ACUM VOR SA REPARE BULEVARDUL. CU CE BANI ? ADUC AUTORITAŢILE BANI DE ACASĂ ? TOT DIN BUZUNARELE CONTRIBUABILILOR SE VOR PLATI LUCRARILE. CEI CARE AU PRIMIT ŞPAGĂ NICI USTUROI NU AU MANCAT , NICI GURA NU LE PUTE.SUFERIM NOI CARE CIRCULĂM PE ACESTE STRĂZI ŞI NI SE UMPLE GURA ŞI HAINELE DE PRAF.DE FAPT CE SĂ MAI VORBIM ,NE INTREBĂM ŞI NOI CETĂŢENII -CE STRADA ESTE BINE FACUTĂ.DAR NOI CREDEM CĂ VOR PLĂTI TOŢI ,DACĂ NU EI VOR PLĂTI COPIII LOR.
Autor: YYYYYYYY
Au asteptat aproape 2 ani ca sa se sesizeze,domnule Futur ,chiar credeti ca vreun Botosanean mai crede minciunile pe care le spuneti????????santeti partidul care distrugeti totul in tara (judet),
Autor: OM
"Am convingerea că din primărie nu este nimeni vinovat." Ce vrea să sugereze dl. Flutur? O fi vreo indicaţie pentru procurori? Pentru judecători? Chiar vrea primarul Botoşanilor să-l creadă cineva când spune că acei bani s-au "volatilizat" fără ştirea cuiva din primăria ce cu onoare o conduce???? Vor fi fiind oamenii necunoscători în ingineriile financiar-contabile dar sub nici o formă nu sunt cretini!!!
Autor: unul
are dreptate emil. dimineata la ora 7 unii muncitori erau tapeni, abia se tineau pe picioare de bautura. pur si simplu imi amintesc cind acest vice gheorghita declara ca trotuarele s-*au stricat din cauza masinilor. un mincinos care nici macar nu stie sa minta.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă