Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
In vino veritas
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Religie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8024 lei
1 USD = 4.4395 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 74027338
Oaspeţi spanioli la Palatul Administrativ

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: cosmonaut
"Detalii companie

Denumire Grupo Cosmos

Descriere

GRUPO COSMOS este un grup de societăţi spaniole specializate în cesionarea resurselor umane din domeniul industrial, care colaborează cu principalele federaţii sindicale şi patronale.

Începând cu anul 1995 GRUPO COSMOS derulează importante proiecte la nivel european în materie de cesiune de personal industrial. Grupul a semnat importante convenţii de colaborare cu patronatele din sectoarele construcţii, instalaţii, metalurgie, birouri tehnice, dând soluţii în materie de resurse umane la mai mult de 100.000 de societăţi."

După cum se vede băieţii recrutează "căpşunari" pentru industrie, întradevăr vor fi la bt nişte investiţii de speriat.

Autor: yyyyyyy
Nu cred nimic din ce spun acesti neaveniti ( le spun neaveniti pentru-ca eu ca si multi altii nu mai recunoastem aceasta conducere )si oricat ne-ar demonstra ca ei sant de buna credinta ,,,,,,,,,degeaba si s-au compromis total in judetul asta ,,,,,,,,probabil acei spanioli vor face cum au facut toti strainii din judetul nostru....sa fure cat mai mult si sa ne pacaleasca ,,,,,,,,,singura solutie ca acest oras sa iasa din criza ,o reprezinta agricultura Romaneasca care este abandonata si mai rau ,,,fugarita din pietele noastre de edilii nostri,,,,,,,,avem o fabrica de izolatori care ar putea produce multi bani ,s-ar putea si exporta foarte mult din acea fabrica ,s-ar creea foarte multe locuri de munca ,,,,,,,,,,dar cine sa faca toate astea??????????? Flutur cu gasca lui???????ti-ai gasit ,Flutur incurajeaza importurile si de fapt ce sa o mai lungesc ,santem condusi doar de interesele lor si atat si nimic mai mult
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă