Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Sport
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Pamflet
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 90819444
Bolnavii întemniţaţi la domiciliu şi chestionaţi ca la fosta Securitate

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: OM
Instauraţi mai repede dictatura! Cel care se îmbolnăveşte o dată şi nu este găsit acasă, să primească o amendă de 10 000 de euro, cel care are curajul de a se îmbolnăvi şi a doua oară, să fie internat într-un lagăr de muncă forţată, iar cel care are tupeul şi nesimţirea de a se îmbonăvi şi a treia oară să fie eutanasiat! În felul acesta se vor strânge bani la bugetul statului (să aibă "unii" de unde se căpătui) şi se va face o selecţie artificială care va avea ca scop final însănătoşirea poporului român! De la aceste prevederi ar trebui excluşi membrii şi simpatizanţii declaraţi ai pedeleului!!!
Autor: Mara
De ce puneti problema in felul asta si nu luati in calcul faptul ca in plin sezon agricol se "imbolnavesc" cei mai multi angajati cu contract de munca ? Stiti ce inseamna,ca patron, sa ai o lucrare urgenta de finalizarea careia depind banii de salariul care se apropie si sa te trezesti fara personalul fara de care nu se poate finaliza lucrarea, dar caruia trebuie sa-i platesti (din care incasari ?!)zilele de concediu medical ? Pentru ca, nu cred ca stiti ca primele zile de conediu le plateste firma si nu Casa !Iar in ce priveste dictatura, ma intreb:daca esti bolnav, de ce nu stai acasa sa te tratezi ?
Autor: Nesuferitul
Doamna Mara lasati-l in pacea lui Dumnezeu pe cel ca se semneaza, culmea "Om". Acesta lucreaza in invatamant si din pacate jumatate din cariera a dormit prin santuri(bautor fruntas). La momentul actual este la apus de cariera cu foarte multe frustrari si culmea face si politica, emitand dupa parerea sa idei de valoare.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă