Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 78431279
Gresia „regal㔠face victime

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: cetăţean
Există gresie porţelanată antiderapantă pentru exterior da nea patronu de unde să știe el, de proști ce sunt dau faliment, unde nu-i cap vai de picioare, marii specialiști de la primărie oare au habar pe ce dau autorizații sau la patroni nu-i nevoie, bine că le freacă ridichea locatarilor cu autorizații pentru termoizolare deși legea spune clar că nu trebuie autorizație pentru așa ceva, da nehaliții de la primărie au văzut că tot mai mulți locatari își izolează apartamentele și s-au gândit ei că ar fi un os de ros. Cine și-a rupt picioarele pe gresia lui bulă să-l dea în judecată să-i ceară daune, să învețe și el cum se face o treabă corect.
Autor: Anonim
Alo, consilieru`! Nu tot voi i-ati aprobat AC sa puna gresia?

Sau a pus-o fara AC?

Oricum, in locul doamnei v-as da si pe voi si pe acel patron in judecata!

Autor: Manivelu'
Avem o armata de functionari la Primarie, care ar trebui sa vada si sa sanctioneze necazuri de acest gen. Mai avem si o inspectie a constructiilor. Doar daca Amicsulesei n-o fi imun la controale. Domnule Rotundu, unde se pot posta niste fotografii din care se poate vedea cu cita lipsa de responsabilitate se cheltuie banii - nu putini, cu care se realizeaza reabilitarea strazilor si trotuarelor in Botosani? Ce fac agajatii primariei platiti sa supravegheze lucrarea? Este cel putin revoltator.
Autor: cititor de comentarii idioate
Dragi botosaneni neinformati, dar iubitori de mahala, inainte de a pupa prin diverse parti ale corpului oamenii de afaceri din oras, luati la cunostinta urmatoarele:trotuarele din minunatul municipiu in care traim cu totii apartin domeniului public, deci patronul restaurantului respectiv (care, a propos, nu e Dumitru Amisculesei)nu a fost obligat sa il amenajeze, cu atat mai mult sa il intretina dupa ce a hotarat sa inchida afacerea (situatie diferita de faliment...dar nu aveti voi cum sa intelegeti, ca e mai usor sa mananci ca..t decat sa pui mana sa te informezi).Deci in cazul nostru Bula e primaria, deci dati-o fratilor in judecata, nu va mai luati de oameni care au facut la momentul respectiv sa arate bine un trotuar de care raspund autoritatile publice.Iar pt Manivelu atotstiutor, numele e Amisculesei, nu Amicsulesei, si ce a facut in fata la Regal a facut din bani proprii, nu din fonduri de la primarie, asa ca daca nu va place cum arata acum, luati si faceti voi mai frumos.
Autor: cetăţean
Nea fost patron rămâne cum am stabilit matale eşti bulă şi ai dat dovadă prin comentariul făcut, ce nu ai priceput? una e să ai intenţia să faci ceva şi alta e să te pricepi, uite ai făcut o treabă aşa de frumoasă că lumea îşi rupe picioarele pe treaba matale, primăria e de vină că ţi-a dat aprobare pe ochi frumoşi nu după norme de specialitate, iar faptul că nu mai iești patron prin zonă nu te scuteşte de răspundere pentru tâmpenia făcută, asta nu înţelegi matale şi mulţi alţii ca matale.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă