Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 120866942
Care e păcatul naţional

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: un taran
Trist dar adevarat.Para malaiata in gura lui natafleata.Muieti sint pesmetii?.Proverbe care li se potrivesc rominilor.Majoritatea rominilor asteapta ajutorul social.Dar stim sa criticam,sa birfim ,sa ne uitam cu jind in curtea altuia.Nimic pe lumea asta nu se obtine fara munca.Fara minte.Trebuie sa intelegem odata pentru totdeauna ca nimeni nu gindeste pentru noi.Nimic nu este gratis.Totul se plateste,pentru ca la urma urmei cine este mai tare rezista.Viata este o competitie unde cel mai bun cistiga.Succes ronani!!!!!!!!!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă