Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Ultima oră
Umor
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7748 lei
1 USD = 4.4026 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 73810228
Baroneasa teroristă vrea din nou şefă la Poştă

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Ion patratu
bai nea rotundu, de ce acest partid are parte numai de ura ? ca vad ca se bucura de tati , din partea cui vine ura asta ?
Autor: Anonim
Cum?? Nu stie ca trebuie sa se inscrie in PDL? Sau a facut-o deja... Daca da, fiti siguri ca ea va fi cea mai cea la "concurs"!
Autor: huidu
las domnule Rotundu ca nu-i chiar asa....a facut si lucruri bune Marin, cat despre Stefan, un ins numit politic care nu are ahbar de posta, are habar de manareli de partide si atat
Autor: Delta
,,poate că preşedintele PDL Botoşani, Cătălin Flutur, va lua atitudine şi nu va permite revenirea lui Marin pe un post de conducere,,. Nu o iubim pe M.Marin, nici nu o cunoastem, dar amestecati principii,(cu care ne educati in presa,)cu interese politice subiective si nu respectati demnitatea si opiniile umililor dvs. cititori. Ba mai mult cenzurati deseori ceea ce nu va convine la comentarii. Iubiti adevarul dar va indemnam sa iubiti si oamenii ! Cand renuntati la politica sunteti un adevarat model ! Cu stima, Cetatean !
Autor: Pt. Delta
Eşti cumva slugoiul lui Marin? Câţi poştaşi trebuie să-şi mai pună capăt zilelor ca să scăpăm de această femeie? Nu ajung şase morţi? Ne-am săturat de a mai lucra sub teroare. Numai eu ştiu câtă spaimă ne cuprinde când suntem chemaţi în biroul său.
Autor: Flutur fluturaş, fii Maricicăii naş
Numirile se fac politic. Flutur poate stopa revenirea acesteia pe post de director. Doar dacă nu l-a uns marin şi pe el, că se pricepe.
Autor: adevărul SA
Dinu Secrieru în 1997 a sprijinit pe individă să devină directoare.

Apropo, soţul acesteia este fostul, până mai ieri, judecător Marin Eugen de la Judecătoria Botoşani, care, tot un fel de terorist cu justiţiabilii a fost.

Nimic nu este întâmplător.

Autor: OM
Cei care nu o cunosc pe această madamă, care nu au lucrat în "democraţia" instaurată de aceasta, nu-şi pot da seama cu este să lucrezi cu un om fără caracter, fără minte, fără ruşine! Pentru ea toţi oamenii la un loc şi fiecare în parte nu sunt decât nişte gunoaie! Şi ce se face cu gunoaiele? Se aruncă! Mai nou-de câţiva ani-a dat în patima credinţei! Se duce mereu şi spurcă biserica de la Buda! Ce să caute dracul în biserică? Pentru acel lăcaş de cult a obligat pe salariaţii Poştei să cedeze cei 2% din impozit!!! Ceea ce este scris în articol nu arată nici un sfert din faţa hidoasă acestei hitleriste! Dacă ar putea spune salariaţii de pe feuda aceste cucoane logodite cu Satana cam ce viaţă au, s-ar îngrozi mulţi oameni normali!!! Continuaţi săpăturile, domnule Rotundu! Fie şi numai prin acest articol aţi ajutat multă lume!!! Dincolo de felia politică unde nu prea aveţi dreptate, felicitări!!!
Autor: dan
Asta este buna la Penitenciar sefa de celula..este vreun post liber cumva?
Autor: fantomas
Pentru acel lăcaș de cult de la Buda, pe langă faptul că i-a obligat pe salariați să cedeze 2% din impozit; lună de lună prin adrese scrise, solicita sume de bani pentru repararea acoperișului Bisericii din Buda, dar și pentru construirea Casei de prăznuire, iar în cazul când salariații de la oficiile poștale nu contribuiau cu diferite sume de bani, aceștia erau amenințați că "Voi veni eu în control la voi!"
Autor: UN SALARIAT CARE TREMURA NUMAI LA GANDUL CA marin V-A REVENI IN FUNCIA DE CONDUCERE
Ceea ce scrie domnul Rotundu in articol este doar 1% din adevarata fata a lui marin.Aceasta persoana este de-o rautate incredibila!A facut ca salariatii sa tremure mai ceva ca pe timpul lui Ceausescu!

La venirea noului director,Mihai Stefan,acesta a dat un suflu nou activitatii de posta si a facut ca salariatii sa poata munci in liniste redandule demnitatea.

Autor: Găinușă.. pentru Huidu
D-le Huidu, o fi domnul Ștefan om politic, dar mai întâi de toate a dovedit că este om.Acest lucru l-au simțit majoritatea salariaților din Poșta Botoșani,care au posibilitatea în momentul de față să se exprime liber și fără teamă.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă