Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sport
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 68940395
Mihai Ţâbuleac abia îl aşteaptă pe Florin Ţurcanu în partid

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Kara Kul
Corect ce spune dl. Tabuleac. El s-ar intari. Cine este El ? PDL-ul sau Mihai Tabuleac ? A concluzionat bine M.T. cand a spus ca Turcanu este "un vot" necesar acum . Intrebarea este in acelasi sens : pentru cine ? Cand stai si te gandesti ca Turcanu nu ar pleca singur, l-ar insoti consiliera de suflet Marandiuc, primadona CATALINA, "niste primari" valorosi care au nevoie de fonduri sau care fenteaza de ani buni organele de urmarire penala, "enerGETUL" Javorniciuc, etc... . PDL-ului i-ar creste plusvaloarea iar PNL ar slabi. Da DOAMNE sa se intample !
Autor: Ahab şi Moby Dick
Dacă se confirmă vestea, pentru Flutur, Humelnicu, Buhaianu sau Roman, ,,votul de blană" va fi „Flagellum Dei“ (”Biciul lui Dumnezeu”). ...Attila. Dueluri,foc şi sabie... Asta ne trebuie acum... circ.
Autor: ics
Mai, mai, multi oameni bolnavi de scenarita. Tabuleac vrea neaparat sa fie presedintele partidului. Aceasta functie i-a fost suflata prima data, dar acum vine cu strategii elaborate si vrea sa-si creeze o majoritate in partid. Dar chiar cu votul de blana v-ati gasit domnule

Tabuleac? Altul mai bun nu ati gasit ?

Autor: sasu
Nici nu s-a uscat bine cerneala pe voturi şi aceşti aleşi,cică pe uninominal,care vor răspunde în faţa electoratului îşi fac curte la colţul străzii pentru a trece din pat în pat,cică să adune bani pentru judeţ,aşa cum fac fetele cu fustiţe scurte.Ce să mai spună alegătorul,decâ că la viitoarele alegeri să nu mai voteze nici un parlamentar din actualele partide.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă