Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Decese
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 88787699
Vasile Blaga: Nu ştiam despre afacerile ginerelui meu

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: OM
Dacă zice "să-mi sară ochii" şi "să mor io" îl cred! Buhaiul ăsta ne consideră cretini? Aşa-i? Nu ştia nici cu spatele despre afecerile ultrabănoase pe care le învârtea ginerele său! De fapt cine-i mai crede pe nemernicii ăştia? Nu spunea un ministru al acestei guvernări că puteau să ne mintă încă luni de zile cum au făcut-o şi până acum? Parcă altceva se vorbea în campaniile electorale! Nu-i aşa, Băsescule? Nu-i aşa, Bocule? Este clar pentru toţi românii: puterea actuală este formată nu numai din cei mai mari hoţi ai României ci şi din cei mai mari mincinoşi!!!O gloată de limbrici flămânzi care mişună în jurul matrafoxatului de la Cotroceni precum muştele prin anumite zone ale ogrăzilor!!!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă