Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Decese
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 78600043
Evaluarea muncii cadrelor didactice se va face după legea veche

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: OM
Atunci când societatea românească va fi cât de cât normală, se va putea vorbi şi de asemenea lucruri! Şi poate nici atunci. Cum s-ar face, pe aceeaşi idee, evaluarea medicilor sau a funcţionarilor publici? Şi apoi legea învăţământului este dar lipseşte cu desăvârşire! Se aplică după cheremul guvernanţilor! Este folosită doar atunci când se discută de obligaţiile cadrelor didactice! Atunci când este vorba în propoziţie despre drepturile acestora, legea aceasta dispare ca prin farmec!!! Nici nu are nimeni aşteptări de altă natură de la ministrul Urechilă-Funestu şi de la cele două tute (Badea şi Mandas-Vergu) care-i suflă în imensele-i pavilioane parabolice ceea ce are de făcut!!! Oare îi spun ce are de făcut în toate momentele vieţii sale de ministru şi de mascul?
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă