Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Decese
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7550 lei
1 USD = 4.2719 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 71392878
Evaluarea muncii cadrelor didactice se va face după legea veche

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: OM
Atunci când societatea românească va fi cât de cât normală, se va putea vorbi şi de asemenea lucruri! Şi poate nici atunci. Cum s-ar face, pe aceeaşi idee, evaluarea medicilor sau a funcţionarilor publici? Şi apoi legea învăţământului este dar lipseşte cu desăvârşire! Se aplică după cheremul guvernanţilor! Este folosită doar atunci când se discută de obligaţiile cadrelor didactice! Atunci când este vorba în propoziţie despre drepturile acestora, legea aceasta dispare ca prin farmec!!! Nici nu are nimeni aşteptări de altă natură de la ministrul Urechilă-Funestu şi de la cele două tute (Badea şi Mandas-Vergu) care-i suflă în imensele-i pavilioane parabolice ceea ce are de făcut!!! Oare îi spun ce are de făcut în toate momentele vieţii sale de ministru şi de mascul?
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă