Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 90820886
Mihai Tanasescu, FMI: Toată lumea e în criză, nu numai România

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: OM
Dacă nu ne-am plânge atât, nu ne-am mai numi români! Ferească Dumnezeu să-i scapi pe români să înceapă să se caine! "N-a venit, nu mi-a spus, n-am ştiut, n-am putut, nu mi-a arătat..." Se pare că asta este o caracteristică de care ori nu vom putea scăpa uşor ori nu vom scăpa deloc! Pe de altă parte şi această orăcăială face parte din manipulrea prostimii. Cu cât cei care ne conduc vor răcni mai mult, mai tare şi mai diversificat ca nuanţe şi tonalităţi, cu atât "poporul" va înţelege cât de mult se dau cu capul de pereţi "aleşii" noştri şi ai lui Dumnezeu pentru a găsi soluţii care să rezolve problemele românilor! Culmea este că încă şi acum, după ce ne-am fript cu gheaţă nu cu iaurt, mai sunt proşti care mai au încredere în nemernicii de la conducerea acestei ţări, în gaşca asta de hoţi lacomi şi nesătui!!!
Autor: un taran
Pai d-le Tanasescu,dumneata nu stii ca in Romania se face politica?Romanii sau nascut politruci,si-si dau cu parerea pe unde pot,la circuma la biserica,oriunde se intilnesc mai mult de doi.Si comenteaza de pe margine fiecare dupa mintea lui ca de, pentru politica nu-ti trebuie multa minte.Si mai stie ceva romanul:Sa i se dea.Nu stie de unde dar el are dreptul si dreptul asta nu il poate lua nimeni.Romanul are numai drepturi-indatoriri mai putine dar cea mai mare indatorire alui este sa comenteze,sa-si dea cu parerea si nu oriunde: la tv-ul lui Felix ca de Felix stie sa vorbeasca,are si trecut.La tv-l lui Vintu cel care le-a luat romanilor banii.Om de afaceri mai putini ca Vintu,ste sa adune pentru ca are si nume predestinat.Da,romanul comenteaza de pe margine ca-i usor dar cind ajunge sa faca ceva uita ce acomentat.
Autor: dedalus
PAi mai nea' Mishu, mai erai ministru corupt in Romania si pasibil de bulau, iar acu' ne faci morala de la femei? Ca doar stii cum se fura cu ordin de la partid si cum se evapora banii albi pentru zilele negre ale romanilor. Cum sa nu ne vaitam bre, daca de 20 de ani ati tot furat cu remorca, indiferent de culoarea politica pe care ati avut-o, in timp ce ne-ati mintit frumos si ne-ati lasat in poponetul gol? Sa-ti dea Domnul un sfarsit ca al lui Musetescu, sa scapi de condamnare cand te intorci in Romania. Matale si la toti cei ce-o teapa!!!!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă