Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 90821077
Oficial BCE: Dezechilibrele care au stat la originea crizei economice sunt pe cale sa reapară

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: OM
Acest oficial european bate câmpii! Nu se poate aşa ceva! Nimic nu se poate întâmpla în lume până nu ezâstă aprobare de la Băsescu şi de la Boc! Şi Dumnezeu, înainte de a face ceva, le "consultă" pe cele două genii carpato-danubiano-pontice! Când românii strigă în fiecare localitate, în fiecare zi "Jos guvernul!", "Jos Băsescu!", "Jos Boc!", când idioţii cu pretenţii de titani nu au nici o viziune economică, când singura îndeletnicire a iubiţilor noştri conducători este aceea de a fura tot, de le toţi şi de peste tot mai are cineva încredere că România merge într-o direcţie bună? Doar nebunii şi cretinii!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă