Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 90818366
Visul autonomiei maghiare alimentat cu fonduri publice

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: OM
Acest articol ar trebui să fie scris pe două coli de tablă care apoi să fie date una lui Boc cel mic şi prost şi una matrozului de la Cotroceni (atenţie, să fie în unul din rarele momente de "trezie"!) să le mănânce!!! Dacă nu vor, să fie bătuţi cu harapnicul ud până iese din ei ace cu gămălie! Cine este garantul Constituţiei? Cine este cel care nu mai poate dormi (decât beat) de grija poporului român? Aud? Guvernanţii României au cu totul şi cu totul alte preocupări-mult mai importante şi mai eficiente pentru ei şi pentru ceilalţi nemernici care i-au aburcat pe crengile puterii!!! Vaporul numit "România" se scufundă! Ce credeţi că fac Băsescu şi Boc (comandantul şi secundul)? Buzunăresc şi pradă pasagerii în speranţa că ei vor scăpa! Nu scăpaţi, nemernicilor!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă