Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8086 lei
1 USD = 4.3072 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 74903991
Baltă se pregăteşte să preia şefia PSD Botoşani

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: oana
mult succes!
Autor: marius
ar fi foarte bine sa castige balta,marcu e un om slab si fara caracter-o adevarata mana cereasca pentru adversarii politici.
Autor: pesede
marcule,du-te panaramo si lasa-ne esti cel mai prost parlamentar de botosani.
Autor: OM
Prin faptul că Baltă a stat deoparte câţiva ani observând atent ce se întâmplă în politică în general şi în PSD în special, având în vedere că acest om are o putere de analiză şi sinteză cum foarte puţini politicieni au (nici nu ştiu dacă la nivelul judeţului Botoşani este cineva), prin experienţa pe care o are în politică-şi nu numai-mulţi cred-şi este foarte adevărat-că acest om ar fi potrivit pentru a prelua şi revigora activitatea organizaţiei judeţene a social-democraţilor. Şi nu trebuie uitat un amănunt. Având vârsta pe care o are, având o anumită poziţie socială-pe care unii nu o cunosc, iar alţii o invidiază-cred că Baltă vrea cu sinceritate să facă ceva demn de calitatea umană pe care o are el însuşi! Ce-ar mai putea urmări un om ca el? Dar se va vedea cum vor decurge alegerile. Pentru că s-ar putea să nu se ştie!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă