Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8074 lei
1 USD = 4.4186 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 74066057
La Botoşani, orgolii şi interese meschine pe memoria lui Ştefan Luchian

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: se vede ca nu lucrati in privat...
Sunteti penibile, doamnelor!

Puneti acum tablourile lui Luchian si apoi reveniti cu cele ale dlui Valenciuc.

Drobul de sare...

Ditamai manageritele...

Autor: cetateanul
dar astea de ce se mananca pana la urma?
Autor: paul
Nu pot sa cred ca se cearta de la un fapt banal...Valenciuc asta poate sa tina tablourile tot anul, acuma ar trebui expuse tablourile lui luchian...rade tara de noi, domnilor!
Autor: botosanean
Dna Corneanu isi da sufletul pt Fundatie dar tanti director ii rade in nas,ca na ea este FORTA IN BT.Asta intelegem noi cei care i-am citit interviul.
Autor: doru

Normal ar fi sa fie expuse acum picturile lui Luchian si apoi ale d-lui Valenciuc, nu vad nici o problema, nu trebuie uitati oamenii valorosi nascuti pe meleagurile noastre.

Autor: muzeograf
Muzeul este o institutie care are un program stabilit din timp si o multime de colaboratori in afara de d-na Corneanu.

Asta nu inseamna ca trebuie sa ne facem programul de activitati in functie de interesele si prioritatile partenerilor.

In acesta perioada era programata cu mult timp inainte expozitia d-nului Valenciuc. E o chestie de bun simt. Ce e asa greu de priceput?

PS: Cine a mai colaborat cu d-na Corneanu stie despre ce e vorba.

Autor: OM
Prin acest articol, prin cel care face vorbire despre George Enescu şi prin altele se atige o problemă extraordinar de sensibilă: cultura judeţului Botoşani. Cine face cultură? Cine o îndrumă? Cine răspunde? Dacă s-a ajuns în stadiul în care oameni care şi-au pus viaţa în slujba culturii (cazul MAESTRULUI COBÎLĂ) să fie trataţi aşa cum s-a pornit la un moment dat, ce se mai poate spune? Din păcate conducătorii politici nu au nici cele mai vagi noţiuni de (şi despre) cultură! Dacă desfiinţând şcoli (cărora apoi le dă nume de personalităţi!) şi centre culturale crede cineva că face acte de cultură, se înşeală amarnic! Subiectul nu trebuie dat deoparte cu toate că rezultatele nu se întrevăd-deocamdată. Vă amintiţi, domnule Rotundu, ce frumuseţe de muzeu era la Flămînzi până în 1981? Spaţiu ar fi pentru reamenajarea muzeului, s-au făcut petiţii către conducătorii de la Bucureşti dar...
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă