Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Religie
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 77939847
Acţiuni de înlăturare a efectelor inundaţiilor

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: cristi
Am inteles ca cei din Dorohoi trebuie ajutati,dar nu ei sa stea in crasma si altii sa munceasca...Vad ca fluturas al nostru si-a dat mana cu varsu din SV si a scos oamenii din intrepeinderi ptr.cei din Dorohoi...Vor sa dea bine la boc poloboc?Ia zboara pana acolo fluturasule sa vezi cum muncesc cei adusi din SV si ce fac sinistratii tai...Se poate?
Autor: alex
Fluturasii au viata scurtata.Nici pe vremea lui Ceausescu nu-i vedeam pe directori indoindu-se cum o fac astia de astazi in fata lui Basescu.Am fost ieri la Dorohoi si am vazut ca fiecare isi recupera ce mai era de recuperat.Dezastrul este estompat de copaci,dar ce se vede sub nu se poate descrie sau filma.Casa parinteasca se afla la cca 200m,iar casele inundate sant construite de cel putin 150 ani si nu s-a mai pomenit o asemenea ploaie.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă