Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Religie
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 77940232
Unii reprezentanţi ai PDL botoşăneni se uită la capra vecinului

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: OM
Nu înţeleg de ce vă miră acest mod de abordare a problemelor! Când au putut (sau au avut voie) pedeleii să judece altfel? Că fac asta pe plan intern, noi ne ştim şi ne acceptăm (până când oare?) dar acelaşi lucru îl fac atunci când ar trebui să apere interesele României pe plan extern! Amitiţi-vă de sprijinul activ acordat pastorului(!!!) Tokes în ocuparea acelui post de mare răspundere! Cât despre O-buf-niţă... Mai des a vizitat sinistraţii Elena Udrea decât parlamentarii puterii! Pentru aceşti nemernici ar trebui pusă în practică ideea lui Adrian Cioroianu referitoare la o anumită etnie! Pe unde trec oamenii puterii nu mai face nici pământul roade câţiva ani de parcă a dat cineva o bombă atomică! Aţi văzut că oamenii sunt din ce în ce mai supăraţi şi că iar circulă bancurile cu Bulă? Asta nu e de bine!!!
Autor: cititor
Pai daca nu a linsat nimeni nici un pedelist din asta care si-a tradat electoratul votand pentru saracirea populatiei...asa ne trebuie. Acum ii vedem cum au tupeu din nou, cum ridica vocea si ne cearta tot pe noi CEILALTI. Suntem slabi si lasi si nu ii penalizam cu nimic niciodata. Bravo lor ca le merge!
Autor: un cetatean
Mare noroc are ,,guvernarea" PDL de la Botosani ca poate strica ce a construit ,,guvernarea"PSD in ultimii 18 ani in judet, adica...nimic!!! Restul e doar politica....
Autor: sinistrat
De ce s-au transmis atat de tarziu avertizarile catre primarie,s-au se merge pe principiul mortul este de vina.Sant de acord cu replica primarului cu acele culori seci.De ce nu se achizitioneaza aparatura speciala de unde cei de la primarie sa acceseze direct ce se intampla in teritoriul sau.Vamesul ipocrit Blaga si-a gasit sa faca din primarul de Dorohoi un vinovat mai ales ca am aflat ca este psd-ist.Lumea va vedea la tv un primar care trebuie facut penal,poate ii facem si pe cei de la ANMH care transmit cu intarziere date de foarte multe ori eronate,pentru ca sant si eu cetatean al acestei tari si nu prea ma pot lua dupa acesti "specialisti".Unde mai este unul ca TOPOR?
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă