Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Pamflet
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 85052913
La ARR s-au numit ciocoi noi ce păstrează obiceiuri vechi

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: fff
la arr e un fel de cadastru 2. multe incasari ajung in alta parte decit trebuie....in buzunarele cuiva...
Autor: OM
Ce unităţi de interes zonal sunt la Botoşani? Sunt asemenea unităţi la Iaşi, Paşcani,Suceava, Miercurea Ciuc, Bacău, Piatra Neamţ, iar la Botoşani-canci! Eu de aici înţeleg că pentru acest judeţ nu s-a zbătut nimeni! Nici senatori, nici deputaţi, nici conducerea judeţului, NIMENI!!! DE CE?

Ministerul Transporturilor-ARR-Camera Taximetriştilor- - - Mi se pare că este foarte greu, dacă nu imposibil, să pătrunzi (nu să distrugi!) o asemenea reţea de pe poziţia de ziarist! Cel mult poţi face cunoscute nişte escrocherii mai mari sau mai mici. Atâta timp cât organele statului, plătite din bani publici (!!!) nu se achită de sarcinile prevăzute în fişa postului ...Iar trebuie pusă obsedanta întrebare: DE CE? Nu vi se pare că în România se pune mult, mult, mult prea des această întrebare?

Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă